Ce partid veți vota la alegerile locale?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE
POL CÂMPULUNG
BUN 100%
AUR

This poll has been finished and no longer available to vote !

Canalizări înfundate cu ulei de palmier și obiecte ciudate!

Canalizări înfundate cu ulei de palmier și obiecte ciudate!

Canalizări înfundate cu ulei de palmier și obiecte ciudate! Se întâmplă în Câmpulung iar cei care recurg la aceste gesturi nu sunt în niciun fel sancționați. Uleiul de palmier este aruncat de angajații localurilor publice care dețin și bucătărie dar și de cei care au fast-food.

Ce nu știu acești câmpulungeni care privesc doar la bugetul propriu și nu le pasă de comunitate că pe timp de iarnă uleiul de palmier se coagulează și determină canalizările să refuleze cu toată mizeria din ele.

Reprezentanții societății de utilități de pe plan local spun că atunci când sunt chemați pentru că rețeaua de canalizare s-a înfundat au parte să descopere obiecte despre care nu credeau vreodată că pot ajunge în sistemul de canalizare.

Pentru că avariile sunt din ce în ce mai dese înregistrându-se blocaje cu repercursiuni asupra întregului sistem de canalizare și a stației de epurare reprezentanții societății au declarat că vor recurge la amenzi usturătoare acolo unde va fi cazul.

Canalizarea reprezintă un serviciu destul de important de care depinde sănătatea noastră și buna funcționare în întreaga comunitate.

About The Author

Related posts