26.8 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 iulie, 2024

Când va fi gata blocul de lux din Câmpulung Muscel. Are parcări subterane și lift

Alte Știri

Când va fi gata blocul de lux din Câmpulung Muscel. Are parcări subterane și lift. Nu este vorba despre orice clădire de locuințe ci una care este destinată exclusiv persoanelor cu probleme financiare. Este un fost proiect al fostului primar, Liviu Țîroiu pe care Elena Lasconi l-a preluat iar în anul 2022, lucrările au intrat în linie dreaptă.

CITEȘTE ȘI. În ce bagă primăria Câmpulung, bani cu sacul la piață. Asta după ce fosta a ajuns moloz

Cum primărița devenise vedetă pe șantier, povestea cu Bulevardul Pardon s-a repetat în cartierul Grui al Câmpulungului. La începutul anului 2023, erau deja oprite lucrările la construcția blocului social care se fac în cartierul Grui.

Când va fi gata blocul de lux din Câmpulung Muscel. Are parcări subterane și lift

Un control al Inspectoratului de Stat în Construcții, având la bază reclamațiile repetate ale unei cetățene care este proprietara unui apartament în zonă, propune în urma procesului verbal de constatare o acțiune în Contencios Administrativ cu consecința opririi lucrărilor.

CITEȘTE ȘI. Hai pe canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

În speța prezenta sancțiunea va fi aplicată primarului în funcție și arhitectului șef.

“Îmi este clar că este la comandă. Persoana care a reclamat a făcut vreo 15 petiții. Femeia a cerut să fie mutat blocul cu 10 metri mai încolo după ce a început execuția construcției. Mulți din bloc care au fost de partea acestei femei au fost angajați de firma care execută lucrarea și au renunțat la reclamații”, a declarat primarița Elena Lasconi, la acea vreme.

CITEȘTE ȘI. Perioada nouă care va scoate pensionarii din sărăcie

Blocul social de lux în valoare de aproape 4 milioane de euro trebuia să fie construit până în anul 2024, în Câmpulung. Au apărut schelele în zonă și așa au rămas. Acum fundația este ca într-o mlaștină. Noua construcție va avea parcare subterană și supraterană.

Primărița Elena Lasconi nu vrea să bage pe oricine în această clădire nouă. Mai ales că este primul care se construiește în Câmpulung, după cele ANL.

CITEȘTE ȘI. Hei. Iată vârsta de la care copiii pot sta pe scaunul din față al mașinii

De la Revoluție încoace, niciun dezvoltator nu a mai ridicat un bloc în orașul de la poalele Mateiașului iar prețul apartamentelor este destul de mare comparativ cu Piteștiul.

Aici vor construi 6 garsoniere, 25 apartamente cu două camere și 19 cu trei camere. Deci un apartament va depăși un preț de 50.000 euro. Ținând cont că lucrările sunt blocate, fiind un proces în instanță al primăriei Câmpulung cu reclamanții nu se știe peste cât timp se va termina.

CITEȘTE ȘI. Se dau vouchere de 5.000 de lei. Cine sunt super norocoșii, zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie