23.5 C
Campulung Muscel
vineri, 19 iulie, 2024

Dorința supremă a locuitorilor din Câmpulung Muscel. Să zboare peste oraș

Alte Știri

Dorința supremă a locuitorilor din Câmpulung Muscel. Să zboare peste oraș. Primim la redacție zeci de comentarii la articole. Indiferent de conținutul lor, zeci de câmpulungeni sunt veșnic nemulțumiți. Despre autoritățile locale, până la articolele noastre.

Vă rugăm pe această cale, nu ne mai citiți! Aveți multe, multe alte variante, la colegii noștri.

CITEȘTE ȘI. Când va fi gata blocul de lux din Câmpulung Muscel. Are parcări subterane și lift

Revenind la comentarii, multe dorințe ale câmpulungenilor la adresa primăriței Câmpulungului, Elena Lasconi este să acceseze fonduri europene ca ei să zboare peste oraș. Cu o telegondolă, eventual, sau cu o nava spațială, Dumnezeu mai știe.

O vorbă din bătrâni spune, „Chelului, tichie de mărgăritar îi trebuie!”. Unii poate nu înţeleg zicala, însă, în rândurile ce urmează, veţi vedea la ce se refereau bătrânii noştri.

CITEȘTE ȘI. În ce bagă primăria Câmpulung, bani cu sacul la piață. Asta după ce fosta a ajuns moloz

Dorința supremă a locuitorilor din Câmpulung Muscel. Să zboare peste oraș

Cu toate acestea, s-au găsit câmpulungeni care vor… telegondolă, ca la Braşov, să vadă oraşul de sus!

Păi ce să vezi mai nenică, că e dezastru ca după bombardament.

Sau, oamenii ce s-au gândit, până face telegondola, adică în 15 – 20 de ani, poate se mai finalizează ceva prin urbe, asta da, gândire în perspectivă.

„Cum să debitezi aşa ceva? Telegondolă? Păi la cât costă aia, reparăm tot oraşul. Sper să nu afle primăriţa, că, cine ştie ce îi mai trece prin cap.

Noi nu avem altele, telegondolă ne-ar trebui. Dar, dacă stau să mă gândesc mai bine, măcar cu aia mai apărem şi noi pe presa naţională.

CITEȘTE ȘI. Această “inginerie” situată într-un parc din Câmpulung Muscel, ascunde un mare secret! Ce se dorea la scurt timp după Revoluție de la orașul ăsta, bătut de soartă!

Să scrie ziarele „La Câmpulung nu sunt parcări, bulevardul e distrus, cartierele ca în 1990, dar ei s-au apucat de telegondolă. Probabil sa vadă lipsurile de la înălţime şi sa ştie ce să reabiliteze!”, altceva nu ar scrie”, spune Ion G. din cartierul Grui.

„Sa facă domnule şi telecabină, ce vrea fiecare, dar să facă şi ce trebuie în oraş. Să nu ne mai chinuim cu străzile astea din centru, să ocolim pe la mama naibii.

CITEȘTE ȘI. Cine ghicește ce e? Au apărut ca ciupercile după ploaie în tot orașul Câmpulung Muscel

Nu ne deranjează daca da curs cerinţelor tuturor oamenilor, dar sa facă parcările, să refacă zona din faţa fostei Romarta, să facă mai multe parcări, să ne marcheze parcarea din faţa blocurilor, sa facă tot ce e de făcut şi v-am zis poate să facă orice, telegondolă, telescaun, să aducă şi baloane cu aer cald, nu ma interesează, dar să ne aducă oraşul la nivelul anilor 2023”, spune Vasile C. din Câmpulung.

CITEȘTE ȘI. Se bea apă după ureche, de la izvorul din parcul Kretzulescu (fostul Olga Bancic). Mulți habar nu au ce fac!

CITEȘTE ȘI. Încearcă și tu acasă acest truc simplu și economic. Marile lanțuri de hoteluri în folosesc și este uimitor

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

foto descriptiv

Ultimele Știri

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă....

Alte știri din aceeași categorie