16 C
Campulung Muscel
marți, 25 iunie, 2024

Când vom avea o piață ultramodernă la Câmpulung?

Alte Știri

Când vom avea o piață ultramodernă la Câmpulung? Astăzi a venit și răspunsul. Iese soarele și pe strada noastră. Licitația pentru desemnarea constructorului noii hale a Pieței centrale în sarcina căruia intră și proiectarea a mers ca pe roate. S-a încheiat în mai puțin de un an.

Când vom avea o piață ultramodernă la Câmpulung?

La sfârșitul anului 2024 vom avea o nouă Piață Centrală.
Astăzi am semnat predarea amplasamentului pentru demararea proiectului tehnic și avizelor necesare conform legii.
Valoarea proiectului este de 15.171.942,63 lei și se derulează prin Compania Națională de Investiții.
Am vorbit cu toți comercianții din piață pentru că iarăși sunt intoxicați cu informații false. Nu demolăm vechea piață în două luni, cum se zvonește, ci cel mai probabil la iarnă. Oricum, vă țin la curent, a scris Elena Lasconi pe pagina sa de socializare.

Piața centrală din Câmpulung ajunge moloz

Primăria Câmpulung se va ocupa de demolarea halei vechi pentru a-i preda executantului amplasamentul liber. Înainte de demolare, trebuie organizată și activitatea comercianților. Elena Lasconi a declarat în cadrul unei conferințe de presă că aceștia nu doresc să fie mutați.

Aș dori să blocăm o stradă pentru ei. Să le facem copertine sau corturi, pentru că ei ar vrea să rămână în centru, a completat primărița.

Reabilitarea Pieței centrale din Câmpulung este cea mai bună veste a anului 2023.

În piața centrală din Câmpulung este mai frig decât în criptă! Vânzătorii de aici sunt păcăliți de mai bine de 7 ani că vor avea parte de o piață nouă și modernă.

Până acum doar promisiuni de la oameni cu funcții efemere. Cert este că dacă afară sunt minus 10 grade, în piață sunt minus 20.

Comercianții spun că nu mai pot vinde orice, de exmplu legumele și fructele care au zeamă se strică imediat cum ajung pe tarabele din piața centrală.

Ultimele Știri

La Lerești au fost două zile de sărbătoare. Primarul Toader i-a bucurat pe locuitorii comunei!

La Lerești au fost două zile de sărbătoare. Primarul Toader i-a bucurat pe locuitorii comunei! Ministrul Muncii și Solidarității Sociale...

Alte știri din aceeași categorie