a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.2 C
Campulung Muscel
miercuri, 22 martie, 2023

N-are ochi de faianță! Sunt ca doi nasturi, atenție mare

Alte Știri

N-are ochi de faianță! Sunt ca doi nasturi, atenție mare. Patrupedul este cel mai adorat dintr-un parc din Câmpulung.

O prietenie cu un căţel sau cu un pisic, sunt cele mai curate. Dacă ai o bucată de pâine şi îi oferi acel puţin al tău unui animăluţ, te-ai ales cu un prieten pe viaţă!

N-are ochi de faianță! Sunt ca doi nasturi, atenție mare. Un asemenea prieten al celor care se plimbă prin parcul Kretzulescu din Câmpulung, este domnul din fotografie. Nu are un nume, fiecare îi spune cum vrea.

N-are ochi de faianță! Sunt ca doi nasturi, atenție mare

N-are ochi de faianță. Este un blănos negru, cu pete galbene deasupra ochiilor, ca doi nasturi şi cu burtica cu galben. O minune de căţel care înveseleşte trecătorii din parc.

Sare se gudură, latră atunci când are ceva de spus, de e un blănos cu personalitate, apoi fuge, se ascunde, iar joaca se derulează aşa, cam toată ziua pentru el.

N-are ochi de faianță. Cei care-l cunosc, vin cu pacheţelul cu păpica, trebuie hrănit băiatul!

Cei care nu-l ştiu pe căţelul jucăuş, îl privesc, se amuză, apoi îl cheama la mângâiat.

„Este o bucurie când îl văd. Am avut un căţel. A murit, avea 18 ani. Acum, dorul de el mi-l stinge căţelul de aici. Vin să iau apă şi stau şi câte 3 ore în parc. Binenţeles că vin cu mâncărică pentru băiat. Altfel nu se poate.

Îmi pare rau ca nu se găseşte o persoana care sa îi asigure o căsuţă, să aibă şi el locul lui. Dar astea sunt vremurile, nu putem să schimbăm nimic. Nu vedeţi, se abandoneaza atâtea sufleţele, încât întreb Cerul, Doamne unde se ajunge cu omenirea? Sper să ne facem mai buni, sau să ne revenim, noi, oamenii nu eram aşa, acum parcă ne-am stricat!”, spune Simina din Câmpulung.

N-are ochii de faianță. Căţelul din parc, doarme prin zona respectivă, şi-a găsit un loc unde să nu-l plouă, dar frigul tot îl simte, ca şi ceilaţi căţei şi pisici care nu au avut norocul să-şi găsească o mamă sau un tătic, oameni responsabili care să le ofere iubire, mâncarea pentru ei este abia pe al doilea loc!

 

Ultimele Știri

Îți vine să urli! Cât e pensia după 35 de ani de cotizat la Stat

Îți vine să urli! Cât e pensia după 35 de ani de cotizat la Stat. De-a lungul timpului, majoritatea...

Alte știri din aceeași categorie