16.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 18 mai, 2024

Câştigă pentru copilul tău, un loc în Tabăra Naturii alături de Andreea Marin

Alte Știri

Cumpără de la Magazinul Naturist din Câmpulung, situat vis-a-vis de primărie şi blocul Rechinilor, orice sirop din gama Îngeraşul şi intră în concurs.

Cum participi la concurs?

Variantă valabilă pentru cele 14 oraşe incluse în programul caravanei.

În cadrul fiecăruia dintre cele 14 evenimente din caravana Preţuieşte Viaţa, organizată de Andreea Marin şi Dacia Plant, va avea loc câte o tragere la sorţi (conform programului de desfăşurare din regulament).

La tragerile respective pot participa persoanele care vin la eveniment şi au asupra lor talonul de concurs completat cu datele personale şi având lipit un abţibild îngeraşul. Abţibildul poate fi obţinut prin achiziţionarea unui produs din gama îngeraşul de la Dacia Plant.

La fiecare dintre cele 14 evenimente se vor desemna prin tragere la sorţi

– Câte un câştigător (1 pentru fiecare oraş din caravană) care va intra în posesia premiului constând dintr-un loc în Tabăra Naturii alături de Andreea Marin şi sesiune foto cu Andreea Marin pentru calendarul Îngeraşul 2015.

Talon predat în magazin

Toate taloanele depuse în magazinele/farmaciile participante vor fi adunate de reprezentanţii Dacia Plant şi vor participa la tombola de la sediul Dacia Plant organizată în data de 18 iunie 2014.

Toate taloanele trimise prin poştă la Dacia Plant până în data de 15 iunie (data poştei) vor participa la tombola de la sediul Dacia Plant organizată în data de 18 iunie 2014. La tragerea la sorţi participă taloanele de concurs completate cu datele personale şi având lipit un abţibild îngeraşul. Abţibildul poate fi obţinut prin achiziţionarea unui produs din gama îngeraşul de la Dacia Plant. Prin tragerea la sorţi se vor desemna câştigătorii astfel:

– Patru câştigători care vor intra în posesia premiului constând din câte un loc în Tabăra Naturii alături de Andreea Marin şi sesiune foto cu Andreea Marin pentru calendarul îngeraşul 2015.

– 100 câştigători care vor primi câte un tricou inscripţionat îngeraşul.

Taloanele vor fi trimise prin poştă la adresa: SC DACIA PLANT SRL, localitatea Bod, str. Harmanului, fn, jud. Braşov, cod poştal 507015.

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie