11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Cât te costă să cumperi de pe Facebook un permis de conducere, fals! Cât tupeu au șoferii

Alte Știri

Cât te costă să cumperi de pe Facebook un permis de conducere, fals! Cât tupeu au șoferii. Un român care a cumpărat de pe Facebook un permis de conducere s-a dus la poliție să-l reînnoiască.

Un bărbat din Alba Iulia, dar stabilit în Germania, a fost condamnat la 4 luni și 20 de zile de închisoare, după ce a mers la poliție să își reînnoiască permisul fals cumpărat de pe Facebook. Bărbatul achiziționase permisul în anul 2020, când se afla în Germania.

CITEȘTE ȘI. Într-o comună din Muscel, urșii sunt alergați de jandarmi cu sirenele! Joac-o p-asta!

La un moment dat, a găsit un anunț pe Facebook, unde o persoană vindea permise false de conducere cu 2.000 de euro, relatează Alba24.

Cât te costă să cumperi de pe Facebook un permis de conducere, fals! Cât tupeu au șoferii

Românul a trimis datele personale, o poză, dar și suma de 2000 de euro, pentru a primi în schimb un permis auto ce imita documentele emise de autoritățile din Marea Britanie. Deși știa că este fals, a mers la Poliție să îl reînnoiască. După ce autoritățile au introdus datele în sistem, și-au dat seama că documentul era un fals și au anunțat procurorii.

CITEȘTE ȘI. Data când va fi gata noua Creșă, construită după Revoluție, în Câmpulung Muscel

În acte, era chiar șofer de TIR, însă acesta nu avusese niciodată un permis emis în România. Dosarul a ajuns pe rolul Judecătoriei Aiud, iar bărbatul a fost judecat și condamnat pentru fals material în înscrisuri oficiale.

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie