17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Într-o comună din Muscel, urșii sunt alergați de jandarmi cu sirenele! Joac-o p-asta!

Alte Știri

Într-o comună din Muscel, urșii sunt alergați de jandarmi cu sirenele! Joac-o p-asta!  Urșii au dat iama prin gospodăriile din comuna Valea Mare Pravăț. Sirenele Jandarmeriei și ale Poliției au urlat nopțile trecute prin aproape tot satul.

CITEȘTE ȘI. Bătaie ca în filme la o școală din nordul județului Argeș. Legea se face cu pumnul în gură

Sirenele și girofarurile, se pare că au pus pe fugă urșii, însă nu pentru mult timp.
Mieii și oile din comună au fost vizate, iar câteva mioare au picat în ghearele sălbăticiunilor.
”Pe Valea Foii au intrat în câteva gospodării. Au patrulat și polițiștii și jandarmii. Am auzit și văzut mașinile pe uliță, dar nu am zărit ursul.

Într-o comună din Muscel, urșii sunt alergați de jandarmi cu sirenele! Joac-o p-asta!

Au fost pe mai multe străzi, am înțeles că au omorât mai mulți miei. Ei aici pe la noi prin comună nu apăruseră. Credeam că noi am scăpat. Acum, dacă s-au învățat, o să tot apară. Nici nu știu oamenii cum să își asigure mai bine grajdurile, că ursul distruge blănile sau găsește el o modalitate să intre în cotețe și grajduri. E periculos tare”, spune o localnică.

CITEȘTE ȘI. Data când va fi gata noua Creșă, construită după Revoluție, în Câmpulung Muscel

Mesajele RO-Alert, au curs pe telefoanele cetățenilor din comuna Valea Mare Pravăț. Acestea anunțau faptul că pe raza localității și-au făcut apariția urșii. Zonele în cauză. Oamenii s-au pus la adăpost.

CITEȘTE ȘI. Ursul a dat iama în animale. De data asta într-o comună din Muscel. A făcut prăpad

”Ne-am asigurat că avem animalele în grajduri și cotețe. Le-am închis. La noi în curte nu au intrat, dar au trecut pe la poartă. Au fost puși pe fugă de mașinile de la Jandarmerie și Poliție. Două seri la rând au apărut urșii în comună. Ne este teamă, desigur, dar nu avem ce face. Sperăm să nu mai apară. Îmi e groază când mă gândesc că pot apărea și ziua. Sunt o mulțime de oameni în vârstă, copii, și cei tineri pot fi atacați. Cu sălbăticiunile nu te pui”, spune un alt cetățean din comună.

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie