9.2 C
Campulung Muscel
vineri, 19 aprilie, 2024

Aurel Costache, candidatul PSD la Primăria Mioveni!

Alte Știri
Aurel Costache, candidatul PSD la Primăria Mioveni!
Echipa PSD Mioveni a decis, candidatul pentru funcția de primar al orașului constructorilor de mașini este inginerul Aurel Costache. Unul dintre cei mai experimentați oameni din administrația publică.
Aurel Costache este membru al #PSD din 1998. Vreme de 14 ani (2006-2020) a fost viceprimar al orașului #Mioveni.
Aurel Costache îi are alături în aceste alegeri și pe viceprimarul Ciprian Țurlea și pe directorul Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, Nicolae Tudose.
Alături de PSD Mioveni au fost Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș. Simona Bucura Oprescu, ministru al Muncii și Solidarității Sociale, secretar executiv PSD Argeș. Deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș. Senatorii Ovidiu Puiu și Cristina Mariana Stocheci. Deputatul Pavelescu Nicolae și vicepreședintele CJ Argeș Adrian Dumitru BUGHIU au mai fost alături de organizația PSD Mioveni și în momentul desemnării candidatului.

Ion Mînzînă: ”Echipa PSD Mioveni este una dintre cele mai performante din județ”

“Pe Aurel Costache îl știu toți locuitorii din Mioveni ca fiind un om echilibrat, foarte bine pregătit, serios și muncitor.
Și-a demonstrat calitățile din plin în perioada în care a fost viceprimar, sunt sigur că le va demonstra și în funcția de primar.
Echipa PSD Mioveni este una dintre cele mai performante din județ. Iar rezultatele muncii de #echipă se văd la tot pasul în Mioveni!”, a declarat Ion Mînzînă.

CITEȘTE ȘI: Marele anunț la PSD Câmpulung. S-a stabilit candidatul pentru primăria Câmpulung

Simona Bucura-Oprescu: ” Experiența îl recomandă pe Aurel Costache”

“Experiența bogată în administrație, pregătirea profesională deosebită și echipa PSD Mioveni care îl susține îl recomandă pe Aurel Costache să fie primarul pe care Mioveniul îl merită.
A muncit împreună cu echipa PSD la majoritatea proiectelor care au schimbat fața orașului căruia îi este dedicat pe deplin.
Aurel Costache este omul care unește și construiește în echipă pentru Mioveni!”, a declarat Simona Bucura-Oprescu.

Aurel Costache: ”Împreună avem forța și susținerea necesare pentru a continua”

“Le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată! Sunt convins că împreună avem forța și susținerea necesare pentru a continua dezvoltarea acestui oraș minunat, cu oameni la fel de minunați!
Mulțumesc și Consiliului Județean și parlamentarilor PSD Argeș pentru sprijinul constant pe care îl acordă Mioveniului!”, a declarat Aurel Costache.
Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Toksau direct pe canalul de WhatsApp.

CITEȘTE ȘI: Video. Pesediștii au luat cu asalt târgul organizat duminica în Rucăr

Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie