9.2 C
Campulung Muscel
vineri, 19 aprilie, 2024

Video. Pesediștii au luat cu asalt târgul organizat duminica în Rucăr

Alte Știri

Video. Pesediștii au luat cu asalt târgul organizat duminica în Rucăr. Duminică, târgul din comuna Rucăr forfotea de lume. Majoritatea oameni din localitate.

Unii au venit pentru un mic și socializare, alții au venit pentru a-și face cumpărăturile. Tarabele erau pline de bunătăți ale producătorilor locale. De la legume proaspete, fructe, brânzeturi de toate felurile, la pastrame sau diverse produse din carene.

Acest târg din Rucăr este vestit pentru bunătățile pe care le oferă vizitatorilor.

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro #CapCut

♬ Nightmare – BLVKSHP

În jurul orei 10.00, celebra piață cu bunătăți a fost vizitată și de echipa PSD Argeș, deputați, senatori, dar și organizația locală.

Au participat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș. Deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș. Senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu. Deputatul Pavelescu Nicolae, directorul general adjunct Romsilva, Olavi Nițescu. Directorul general adjunct DRDP București Eduard Dima, administratorul județului Cristi Puiu.

Piața din Rucăr a fost vizitată de social democrații din Argeș
Piața din Rucăr a fost vizitată de social democrații din Argeș

De asemenea, au însoțit echipa, primarul în funcție, Ionel Dulamă. Viitorul candidat al PSD la fotoliul de primar, Marian Boncoi. S-au alăturat echipei și actuali consilieri, fie ei și de la alte formațiuni politice.

Video. Pesediștii au luat cu asalt târgul organizat duminica în Rucăr

Echipa PSD a stat de vorbă cu oamenii aflați la acea oră la cumpărături, cu comercianții. De la aceștia au aflat ce probleme au, care ar fi cererile acestora pentru Consiliul Județean dar și pentru actualul și viitorul primar al comunei.

Echipa PSD a vizitat și alte obiective din localitate, locuri pe care primarul Dulamă dorea să le redea locuitorilor Rucărului. Obiective pe care va trebui să le aibă în vedere viitorul primar al comunei, în speță, Marian Boncoi.

Vizita s-a dovedit a fi una fructuoasă, iar la final, echipa locală a rămas să dezbată ce a aflat din teren și să găsească soluții în vederea rezolvării problemelor.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie