8.1 C
Campulung Muscel
vineri, 19 aprilie, 2024

De ce au dispărut sticlele de ulei de pe rafturile supermarketului Kaufland?

Alte Știri

De ce au dispărut sticlele de ulei de pe rafturile supermarketului Kaufland? Trei tipuri de ulei de măsline au fost retrase de pe rafturile de la Kaufland. Potrivit specialiștilor, totul ar avea legătură cu schimbările climatice. Aflați în rândurile următoare mai multe detalii.

CITEȘTE ȘI. Schimbare radicală la Cardul de Sănătate. Ce trebuie să știe toți românii

Prețul din ce în ce mai mare a uleiurilor de măsline și calitatea mai slabă a dus la retragerea din circulație a trei produse. Potrivit testelor efectuate de către Stiftung Warentest, lipsa calității uleiului de măsline devine din ce mai în ce mai evidentă.

De ce au dispărut sticlele de ulei de pe rafturile supermarketului Kaufland?

Din cauza acestui lucru, Kaufland și Edeka elimină trei produse din catalogul lor. Prețurile sunt mai mari, iar calitate mai slabă, din cauza recoltelor tot mai slabe de măsline.

CITEȘTE ȘI. Schimbare majoră dacă ai contract cu ENEL, Hidroelectrica sau E.ON

Reprezentanții Kaufland au precizat că „calitatea impecabilă a produselor noastre și siguranța clienților noștri au o prioritate maximă.” Produsele afectate care au fost scoase de la vânzare sunt următoarele:

  • Uleiul de măsline extravirgin Edeka Gut & Günstig
  • Uleiul de măsline extravirgin Kaufland K-Bio
  • Uleiul de măsline extravirgin Kaufland K-Classic

CITEȘTE ȘI. Veste grozavă pentru clienții Băncii Transilvania. Ce s-a întâmplat cu bancomatele din Câmpulung Muscel

Specialiștii au testat 23 de uleiuri de măsline de la diferiți producători, iar doar patru au primit nota „bun”. Rata de eșec este mult mai mare, deoarece șase produse au fost evaluate cu „slab”.

Produsele și situația menționată în articol aparțin de Kaufland Germania și nu au legătură cu rețeaua de magazine din România. 

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie