10.2 C
Campulung Muscel
vineri, 19 aprilie, 2024

Veste grozavă pentru clienții Băncii Transilvania. Ce s-a întâmplat cu bancomatele din Câmpulung Muscel

Alte Știri

Veste grozavă pentru clienții Băncii Transilvania. Ce s-a întâmplat cu bancomatele din Câmpulung Muscel. Banca Transilvania a făcut un anunț oficial pentru toți clienții săi! Toți câmpulungenii dar și cei care au cont la această bancă trebuie să afle cât mai repede.

Acesta se referă mai ales la cei care utilizează des bancomatele BT. Toți cei care scot des bani din bancă folosind bancomatele acestei instituții trebuie să afle.

CITEȘTE ȘI. Dispar toate supermarketurile PROFI. Ce se va întâmpla cu ele!

Acum găsești cel mai apropiat ATM în zona în care locuiești. E simplu! Trebuie doar să arunci un ochi pe lista de mai jos cu rețeaua de ATM-uri din orașul de la poalele Mateiașului.

Veste grozavă pentru clienții Băncii Transilvania. Ce s-a întâmplat cu bancomatele din Câmpulung Muscel

Noutatea zilei este că acum găsești două bancomate BT noi în Câmpulung Muscel. Acestea sunt situate pe Bulevardul I.C Brătianu, numărul 6 la Complexul Comercial Cub Shopping Center și pe strada Traian, numărul 113 C la Showroom INIC.

CITEȘTE ȘI. Un nou Gigant Fast-Food vine în oraș! Mega surprize

Un alt bancomat BT poate fi găsit la poarta spitalului municipal din Câmpulung. Altul la intrarea în bazarul de la Piața Centrală din Câmpulung Muscel. Un alt bancomat BT este pe Bulevardul Pardon, lângă Crispi Food, fostul Elion, altul lângă agenția din BIG&SMALL.

Pe lângă cele 6 ATM-uri externe la Banca Transilvania mai găsiți 2 ATM-uri în incinta agentiei Câmpulung și 1 ATM în agentia de lângă primăriei situată în incinta magazinului Big & Small.

CITEȘTE ȘI. Unde se mănâncă cele mai bune pateuri cu brânză într-o celebră comună din județul Argeș

BT amintește că fiecare bancomat este dotat cu câte o cameră de supraveghere. Persoanele care găsesc bani sunt sfătuite să îi predea unei agenții a băncii. Aceștia vor ajunge la destinatar deoarece banca are proceduri prin care angajații pot restitui banii persoanei care nu a mai ajuns în posesia lor.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie