9.2 C
Campulung Muscel
vineri, 19 aprilie, 2024

Dispar toate supermarketurile PROFI. Ce se va întâmpla cu ele!

Alte Știri

Dispar toate supermarketurile PROFI. Ce se va întâmpla cu ele! Lanțul de magazine Profi va fi preluat de o altă multinațională.

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Delhaize „The Lion” Nederland B.V., parte din grupul Ahold Delhaize, care deține lanțul de magazine Mega Image, intenționează să preia Profi Rom Food S.R.L.

CITEȘTE ȘI. Un nou Gigant Fast-Food vine în oraș! Mega surprize

Comunicatul Consiliului Concurenței:

Delhaize „The Lion” Nederland B.V. este o companie a grupului Ahold Delhaize, prezent pe piața românească prin intermediul Mega Image S.R.L., care are ca obiect principal de activitate comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun.

Dispar toate supermarketurile PROFI. Ce se va întâmpla cu ele!

Profi Rom Food S.R.L. își desfășoară activitatea în domeniul comerțului cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun. Profi Rom Food S.R.L. este deținută de MEP Retail Luxco S.à.r.l., parte a grupului de investiții MidEuropa.

CITEȘTE ȘI. REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Prăjitura cu marmeladă și nuci. Rețeta din 1974

În cadrul analizei, autoritatea de concurență va evalua impactul operațiunii asupra consumatorului final și al furnizorilor pe piața de vânzare cu amănuntul a bunurilor de consum curent. În acest context, autoritatea invită furnizorii, inclusiv cei locali, să transmită observații cu privire la achiziția notificată.

Conform prevederilor Legii concurenței (nr. 21/1996), această operațiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenței, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

CITEȘTE ȘI. Unde se mănâncă cele mai bune pateuri cu brânză într-o celebră comună din județul Argeș

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin e-mail la adresa bunuri.consum@consiliulconcurentei.ro sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, Piaţa Presei Libere nr. 1, Casa Presei, corp D1, sector 1, Bucureşti, cod poştal 013701, Oficiul Poştal nr. 25, în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie