11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Un nou Gigant Fast-Food vine în oraș! Mega surprize

Alte Știri

Un nou Gigant Fast-Food vine în oraș! Mega surprize. Locuitorii din județul Argeș și nu numai vor avea parte de o veste bună. Mai ales iubitorii de burgeri, deoarece celebrul lanț de restaurante fast-food Burger King va deschide în curând porțile primului său restaurant în orașul Pitești.

Marea inaugurare este programată pentru data de 25 aprilie, când argeșenii se vor putea bucura de delicioasele meniuri oferite de Burger King. Noul restaurant va fi amplasat în cadrul Argeș Mall din oraș.

Un nou Gigant Fast-Food vine în oraș! Mega surprize

Un nou punct turistic pe harta Argeșului. Data când se deschide Mall-ul construit pe 77.000 de mp, cu 2000 de locuri de parcare? Viitorul centru comercial ce poartă numele de Argeș Mall s-a ridicat înrt-o zonă industrială a Piteștiului și în scurt timp are loc inaugurarea acestuia.

Prime Kapital, dezvoltator și investitor pe piața imobiliară din Europa Centrală și de Est, cu o vastă experiență în construcția și managementul centrelor comerciale, va deschide pe 25 aprilie Argeș Mall. Marcând astfel inaugurarea celui mai mare și modern centru comercial din județ.

CITEȘTE ȘI. Unde găsești Cofetăria care te răsfață cu prăjituri având gustul autentic din copilărie, preparate după rețete tradiționale românești

Cu o suprafață construită de peste 77.000 mp, desfășurată pe două etaje, și aproximativ 2.000 de locuri de parcare, centrul comercial va pune la dispoziția argeșenilor, pe lângă brandurile fashion mult așteptate în oraș, un hipermarket Carrefour modern.

Un loc de joacă de peste 600 mp, o sală de sport de aproximativ 1.000 mp. O zonă de luat masa generoasă, cu un design spectaculos de tip grădină interioară, de peste 3.500 mp și cu o capacitate de aproximativ 900 de locuri. Precum și o terasă exterioară cu peste 250 de locuri cu panoramă către Lacul Prundu.

CITEȘTE ȘI. Într-o comună celebră pentru sărăcie, din Argeș găsești cele mai bune gogoși. Pofticioșii fac cozi mai ceva ca pe vremea lui Ceaușescu

Zona de food-court și entertainment, situată la etajul centrului comercial, va găzdui operatori noi pentru județul Argeș precum: Burger King, Cartofisserie, Chopstix, Fryday, Juba Café, Popeyes, Puii Mei, Sheriff Real Food.

CITEȘTE ȘI. Unde se mănâncă cele mai bune pateuri cu brânză într-o celebră comună din județul Argeș

Dar și o selecție de nume cunoscute deja publicului local: Dolcesco, Inmedio, Jerry’s Pizza, KFC, Mayore, McDonald’s, Mesopotamia. Dar și Pizza Bonita, Pizzeria Sapori, restaurantul Grota Rece, Spartan, Starbucks, Uncle John, precum și Elite Slots Casino. Continuarea o găsiți AICI

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie