17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Un colos din Argeş ANGAJEAZĂ! Salarii bune, bune şi prime MOTIVANTE

Alte Știri

Un colos din Argeş ANGAJEAZĂ! Salarii bune, bune şi prime MOTIVANTE. Veşti excelente pentru cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă. Demararea producerii noului model de Duster la fabrica Dacia oferă noi oportunităţi de angajare pentru cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

Astfel, colosul de la Mioveni angajează sudori, montatori subansamble şi maşinişti maşini mobile. Angajaţii vor benenfica de cele mai bune condiţii de muncă, precum şi salarii motivante, prime de Paşte şi de Crăciun, tichete de masă, dar şi sprijin financiar la diferite evenimente din viaţă.

Un colos din Argeş ANGAJEAZĂ! Salarii bune, bune şi prime MOTIVANTE

În Renault Group, împărtășim cu toții aceeași pasiune pentru mașini și pentru provocările pe care le oferă munca în domeniul auto. Vrei să faci parte din echipa noastră? Afla ce poziții sunt disponibile şi creează-ţi un cont de candidat, aici.

Uzina Dacia a lansat o campanie de angajări, oferind sporuri, tichete, prime și recunoaștere pentru noii membri. Cu industria auto în creștere, uzina invită profesioniștii talentați să se alăture echipei.

CITEȘTE ȘI. O fabrică GIGANT din Argeș face angajări pe bandă rulantă

Începând din luna februarie, Uzina Dacia angajează: sudori, montatori subansamble, mașiniști mașini mobile.

Beneficiile oferite: salariu motivant, primă compensatorie pentru plata taxelor (20%).

  • Spor de vechime în muncă.
  • Tichete de masă – 40 lei/zi, transport subvenţionat, masă caldă gratuită, masă caldă gratuită.
  • Spor pentru lucrul pe timp de noapte, ore suplimentare plătite dublu, tichete cadou (de Crăciun și de 8 Martie), primă vacanță, de Paște și de Crăciun, primă de performanță.

CITEȘTE ȘI. Un nou Gigant Fast-Food vine în oraș! Mega surprize

De asemenea, zile libere și ajutoare financiare pentru (naștere/deces).

  • Asigurare privată de sănătate, bilete de odihnă și tratament subventionate.
  • Zile libere și ajutoare financiare pentru (naștere/deces), asigurare privată de sănătate, bilete de odihnă și tratament subvenţionate, iniţiere și perfecționare în meserie, contract pe perioadă determinată, cu posibilitatea de prelungire.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie