23.5 C
Campulung Muscel
vineri, 19 iulie, 2024

Caz șocant într-un microbuz școlar în nordul județului Argeș!

Alte Știri

Caz șocant într-un microbuz școlar în nordul județului Argeș!

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Stoenești, ar fi avut loc o stare conflictuală în autobuzul școlar.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, mai mulți minori, membri ai aceleiași familii, ar fi dat startul incidentului.

Aceștia ar fi produs deranj și ar fi murdărit, în repetate rânduri, microbuzul școlar. Și ca să fie treaba completă, ar fi adresat injurii șoferului. La data de 12 ianuarie, pe fondul acestor aspecte, conducătorul microbuzului școlar l-ar fi dat jos pe unul dintre aceștia. Este vorba despre un băiat de 13 ani, fără a-l lovi.

Caz șocant într-un microbuz școlar în nordul județului Argeș!

Drept urmare, părinții minorilor au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare de 500 de lei, conform art. 33 din Legea 61/1991.

Sancțiunea a fost aplicată pentru neluarea de către părinți sau de către persoanele cărora li s-a încredințat spre creștere și educare un minor în vârstă de până la 16 ani a măsurilor necesare pentru a-l împiedica de la fapte de vagabondaj.

”Menționăm faptul că, până la acest moment, nu există nicio sesizare/plângere privind săvârșirea unor acte de violență în cauză, însă polițiștii continuă verificările”, transmite IPJ Argeș.

Hei. Uite cum poți urmări știrile din canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

Canalul de Whatsapp este un serviciu de difuzare cu cel mai ridicat nivel de confidențialitate. Aceasta începe cu protejarea informațiilor personale ale administratorilor și ale urmăritorilor. De asemenea, dacă urmăriți un canal, numărul dvs. de telefon nu va fi afișat administratorilor sau altor urmăritori. Este alegerea dvs. pe cine decideți să urmăriți și este o informație privată.

Scopul canalului este de a ne adresa unei audiențe mai mari, canalele nu sunt criptate integral în mod implicit.

Revenind la abonarea gratuită la canalul nostru de Whatsapp există 2 metode de a face acest lucru. Fie prin accesarea linkului AICI care duce direct la canal și apoi în dreapta sus există opțiunea Urmărește. Dacă dai un simplu click – Urmărește – se transformă în – Urmărești – și așa rămâi activ ca să primești știrile în canal, de la secțiunea Noutăți situată între Conversații și Apeluri. Continuarea o găsiți AICI.

SURSA FOTO – Alin Popa / Facebook – Video AICI.

Ultimele Știri

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă....

Alte știri din aceeași categorie