11.9 C
Campulung Muscel
luni, 26 februarie, 2024

Hei. Uite cum poți urmări știrile din canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

Alte Știri

Hei. Uite cum poți urmări știrile din canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli. Ne găsiți într-o filă nouă denumită Actualizări, unde veți găsi starea și canalele pe care alegeți să le urmăriți, separat de conversațiile cu membrii familiei, prietenii și comunitățile. Adică și pe Ziarul din Muscel.

Canalele sunt instrumente de difuzare unidirecțională prin care administratorii trimit mesaje text, poze, clipuri video, stickere și sondaje. Pentru a vă ajuta să alegeți canalele pe care să le urmăriți, creăm un director cu funcție de căutare în care vă puteți găsi hobby-urile, echipele sportive, actualizări de la oficialitățile locale și multe altele. De asemenea, puteți accesa un canal din linkurile de invitare trimise în conversații, prin e-mail sau postate online.

Hei. Uite cum poți urmări știrile din canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

Canalul de Whatsapp este un serviciu de difuzare cu cel mai ridicat nivel de confidențialitate. Aceasta începe cu protejarea informațiilor personale ale administratorilor și ale urmăritorilor. De asemenea, dacă urmăriți un canal, numărul dvs. de telefon nu va fi afișat administratorilor sau altor urmăritori. Este alegerea dvs. pe cine decideți să urmăriți și este o informație privată.

Scopul canalului este de a ne adresa unei audiențe mai mari, canalele nu sunt criptate integral în mod implicit.

Revenind la abonarea gratuită la canalul nostru de Whatsapp există 2 metode de a face acest lucru. Fie prin accesarea linkului AICI care duce direct la canal și apoi în dreapta sus există opțiunea Urmărește. Dacă dai un simplu click – Urmărește – se transformă în – Urmărești – și așa rămâi activ ca să primești știrile în canal, de la secțiunea Noutăți situată între Conversații și Apeluri. Vezi foto de mai Sus.

 

Ultimele Știri

VIDEO. Primărița Elena Lasconi în lacrimi, până a rămas fără machiaj. E rău să fii femeie

VIDEO. Primărița Elena Lasconi în lacrimi, până a rămas fără machiaj. E rău să fii femeie. Imagini şi momente...

Alte știri din aceeași categorie