17.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 22 iunie, 2024

Ce a putut să facă un cunoscut fotbalist din Argeș! E de noaptea minții

Alte Știri

Ce a putut să facă un cunoscut fotbalist din Argeș! E de noaptea minții. Un piteștean, care a vrut să vândă un telefon, a fost victima unei tâlhării. Omul a postat anunțul pe un site de specialitate și s-a întâlnit cu clientul.

În loc să-și primească banii, vânzătorul a avut parte de o experiență neplăcută. I-a fost pulverizat spray lacrimogen în față și atacatorul a fugit cu aparatul de peste 6.000 lei. Autorul tâlhăriei este un fotbalist argeșean.

Ce a putut să facă un cunoscut fotbalist din Argeș! E de noaptea minții

Fapta a fost comisă pe data de 17 februarie în Pitești. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a postat pe un site de specialitate un anunț de vânzare a unui telefon Iphone Pro Max.

Păgubașul a povestit că a fost contactat de un tânăr care s-a arătat interesat să cumpere aparatul și au stabilit o întâlnire. Cum tranzacția nu putea avea loc în stradă, în văzul trecătorilor, cei doi au convenit să rămână în mașina vânzătorului.

Acolo au discutat și au convenit asupra prețului, care a rămas la 6.500 lei. Tânărul a luat aparatul pretextând că vrea să-l studieze și să verifice dacă este în regulă. În timp ce telefonul era la el, a scos un spray lacrimogen, a pulverizat spre piteștean și a fugit cu aparatul.

Până să-și revină vânzătorul, tânărul dispăruse. A fost sesizată Poliția iar cazul a fost preluat de lucrătorii Biroului de Investigații Criminale. Oamenii legii l-au identificat pe autorul tâlhăriei ca fiind David Ștefan V. de 20 de ani, din Pitești.

Tânărul este fotbalist. Potrivit site-ului Asociației Județene de Fotbal Argeș, David Ștefan V. este fotbalist legitimat la A F C Juventus Victoria 1992 Bascov. Pe vremea când era junior, a jucat la C S F C Pitești 2008, A C S F C Dănuț Coman, A F C Nicolae Dobrin.

În anul 2019, a ajuns la FC Argeș (n.r. ACS Campionii Fotbal Club Argeș) acolo unde a fost legitimat până în septembrie 2021 când s-a transferat la A F C Juventus Victoria 1992 Bascov. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap. Consumul de alcool...

Alte știri din aceeași categorie