18.5 C
Campulung Muscel
duminică, 28 mai, 2023

Un consilier local din Câmpulung, poartă grija nopții celor care l-au votat

Alte Știri

Un consilier local din Câmpulung, poartă grija nopții celor care l-au votat.

Iată în foto ce a putut să posteze pe Facebook, despre riscul seismic, un consilier local de-al primăriței Elena Lasconi. Un individ votat ca să vadă de interesele câmpulungenilor.

Un consilier local din Câmpulung, poartă grija nopții celor care l-au votat

Consilierul local “salvator” ne anunță că în caz de cutremur ne vor căuta câinii cadavrele pe sub dărâmături. Și dacă vom avea un cârnat în buzunar ne vor găsi mai repede, după miros?
Personajul nu este o excepție. Așa gândesc toți. Un alt consilier local din de-al primăriței a reacționat cu emoticonul “de ras cu lacrimi” la postarea respectivă.
“Salvatorii” se amuză, dacă tot nu au altă treabă. Iresponsabilitate veselă, aroganță și dispreț față de câmpulungeni.
Aceasta este administrația Lasconi.
Această bășcălie ieftină vrea să spună că, chipurile, în caz de cutremur vom muri toți, pentru că nimeni nu ia măsuri privind riscul seismic.
Dar cine din Câmpulung ar trebui să ia măsuri pentru prevenirea riscului seismic? Noi, cetățenii, de acasă? Sau primărița împreună cu oamenii ei? De cine fac ei bășcălie? Sau poate că râd de ei înșiși?
“Salvatori”, dacă erau așa de preocupați de cutremur, trebuiau să îi ceară primăriței Elena Lasconi în primul rând să respecte prevederile Legii 212/2022 privind unele măsuri pentru reducerea riscului seismic al clădirilor.
Dar se știe că administrația Lasconi nu prea are nicio treabă cu legile, ce pretenții să ai de la ei?, se arată în postarea Corinei Scarlat. Continuarea o găsiți AICI.
Ultimele Știri

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul!

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul! Joi, când creştinii ortodocşi sărbătoreau Înălţarea Domnului...

Alte știri din aceeași categorie