26.8 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 iulie, 2024

Ce se întâmplă cu aceste locuri de parcare din centrul Câmpulungului? Dispare tot, peste noapte!

Alte Știri

Ce se întâmplă cu aceste locuri de parcare din centrul Câmpulungului? Dispare tot, peste noapte! A început numărătoarea inversă. Locuitorii din Câmpulung Muscel se pregătesc pentru 7 zile de petrecere. Și nu oricum. După mai bine de 6 ani, Zilele Câmpulungului ca și desfășurare revin în buricul târgului. Cu tot, cu toată țigănia, toată mizeria, dar dacă este petrecere atunci să sfârâie micii pe grătare și să curgă berea în pahare.

CITEȘTE ȘI. Câte zile de distracție vor fi de Zilele Câmpulungului. Ce artiști vor urca pe scenă?

Așa ca în povești, multe zile la rând cu artiști consacrați care se vor urca pe scenă. Primărița Elena Lasconi a declarat într-o conferință de presă, că primăria este pentru oameni și trebuie să rămână așa. Atunci toți să vină să ia cu asalt piața centrală de Zilele Câmpulungului. Asta pentru că ușile primăriei sunt larg deschise! Comercianții nu vor mai fi amplasați pe Bulevardul Pardon așa cum ne-am învățat în vechile timpuri. Și culmea, nici nu vă trece prin cap pe unde vor sta cu tarabele.

CITEȘTE ȘI. Bine ați venit în Câmpulung! România noastră din buricul Muscelului

Fix în jurul primăriei, pe piatra cubică. Adică vis-a-vis de Judecătorie și în față la Gelaterie. Dispar locurile de parcare, logic. Zona va fi izolată, vor și restricții la maxim, iar cei care locuiesc la blocurile din jurul parcării cu pricina trebuie să își caute alte locuri care să le găzduiască mașinile, prin oraș. Nu se știe acum dacă parcarea va fi închisă 7 zile sau doar 3 în weekend. Oricum nici cei care vor veni din alte părți la concerte nu vor mai avea parte de locuri de parcare la libere. Rămâne de văzut cum va fi. Țineți aproape de noi. Vom reveni cu toate amănuntele de la fața locului!

CITEȘTE ȘI. Cu ce îi premiază Revolut pe clienți. Nu vor uita niciodată!

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie