23.5 C
Campulung Muscel
vineri, 19 iulie, 2024

Ce sumă ai putea primi de la Stat pentru un electrocasnic stricat pe care îl ai în casă

Alte Știri

Ce sumă ai putea primi de la Stat pentru un electrocasnic stricat pe care îl ai în casă. Cetățenii români ar putea beneficia de stimulente sau bonusuri pentru repararea electrocasnicelor avariate.

În Austria, peste jumătate de milion de cetățeni au solicitat bonusul de reparație, un sprijin financiar ce poate atinge suma de până la 200 de euro pentru dispozitivele supuse serviciului de reparații.

CITEȘTE ȘI. Nimeni nu știa de acest truc. Butonul secret de la mașină care curăță hainele ca la spălătoriile profesionale

Adoptarea unui astfel de model ar putea aduce beneficii semnificative și în țara noastră, mai ales că autoritățile examinează deja posibilitatea implementării acestui tip de măsură.

Ce sumă ai putea primi de la Stat pentru un electrocasnic stricat pe care îl ai în casă

De multe ori această activitate de reparație nu este rentabilă din punct de vedere economic, iar utilizatorul decide să renunțe la acel echipament pentru a cumpăra unul nou. Autoritățile europene și autoritățile naționale susțin activitatea de reparație, dacă aceasta este rentabilă din punct de vedere economic.

CITEȘTE ȘI. Este oficial! Românii vor primi o sumă uriașă de bani din partea Statului

Putem să considerăm programe de susținere a acestei industrii, programe finanțate în diverse surse, chiar programe care să vină în contraparte cu programul de rabla electrocasnică susținut de administrația Fondului pentru Mediu”, a declarat Cristian Pocol, preşedinte Respo DEEE.

CITEȘTE ȘI. Taxa care a înfuriat întreaga Românie. Categorii de concedii care vor fi impozitate cu 10%

În cursul anului trecut, omenirea a produs peste 61 de milioane de tone de deșeuri electronice, din care doar 18% au fost gestionate și reciclate în conformitate cu normele adecvate.

Ultimele Știri

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă....

Alte știri din aceeași categorie