16.8 C
Campulung Muscel
marți, 18 iunie, 2024

Cea mai periculoasă femeie. O “arde” în centrul Câmpulungului

Alte Știri

Cea mai periculoasă femeie. O “arde” în centrul Câmpulungului. Este vorba despre o persoană de sex feminin de etnie romă. Anul trecut nu era singură când ieșea la muncă în stradă. Se pare că suratele ei sunt cu probleme mari la capitolul lege, fiind trase pe dreapta.

De anul trecut această femeie de etnie romă a început să cerșească agresiv chiar și pe lângă Poliție. Nu mai ține cont că este pe lângă primăria Câmpulung, unde poate fi văzută de polițiștii locali. Sau de oamenii legii de la Națională. Nu mai vorbim de camerele de supraveghere din Câmpulung.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Cu o iconiță în mână persoana în cauză cere bani celor care se dau jos din mașini. Iar dacă aceștia refuză devine foarte efervescentă. Încep să bruscheze oamenii și să ridice tonul, insistând, insistând până primește ceva.

Dacă are ghinion la ce cerșește își face parte singură. Fură din genți, telefoane, portofele. Din ce poate să îi iasă bani. Apoi rudele ei apropiate la vinde imediat pe la piața centrală.

Am primit multe reclamații la redacție, în acest sens. Se pare că persoanele de etnie romă sunt foarte speriate de tot ce se întâmplă în lume, nu mai pot pleca în străinătate și forțează lucrurile pe plan local.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Așadar atacă în orașul unde locuiesc fără nicio frică. Dar din păcate sunt libere pe străzi, pentru că legile din România le ajută să dea în cap la oameni sau să îi deposedeze de bunuri.

Ultimele Știri

PSD la Câmpulung se menține ca în 2020, în Consiliu Local. Nu a câștigat, nici nu a pierdut

PSD la Câmpulung se menține ca în 2020, în Consiliu Local. Nu a câștigat, nici nu a pierdut. După...

Alte știri din aceeași categorie