30 C
Campulung Muscel
miercuri, 19 iunie, 2024

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Alte Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de la poalele Mateiașului, noul local care se adresează celor mari alături de cei mici, aduce pe plan local și concerte extraordinare.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Vrei Rai în grădina ta, sau la ferestrele casei tale? Grădina cu flori din Câmpulung Muscel oferă servicii unice pe piața din Argeș

Cei mai apreciați musceleni vor cânta la ei acasă, în data de 14 iunie, la restaurantul Curtea Veche. Dacă vrei să te distrezi alături de ei și să ai parte de o seară de neuitat, nu uita de ora 20.00, în ziua de 14 iunie. Prețul unui bilet la concert este de 80 lei. Organizatorii te așteaptă cu un spectacol de artificii și multe alte surprize inedite!

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Nu rata o seară de neuitat alături de cei dragi și de melodiile minunate ale trupei Delafun!

Despre ”de la…FUN”

Totul este muzică sau muzica este totul. Petrecere privată, eveniment monden, botez sau nuntă nu pot fi astfel numite fără ”lăutari” (pe românește), formație de muzică, trupă de muzică, adică muzică live. De muzică depinde în cea mai mare măsură distracția invitațiilor dumneavoastră.

CITEȘTE ȘI. Considerată „litoralul de la munte”, o stațiune de lângă Câmpulung Muscel atrage turiști pe bandă rulantă

Noi. Noi cântăm. Am început acum mulți ani prin ideea de a face ”altceva”, ceva FUN (engl. distracție), în domeniul numit muzică pentru nunta, muzica pentru evenimente, formație nuntă, muzică pentru diverse evenimente sau petreceri.

Astăzi, se pare că ideea a dat roade și muzica și trupa noastră place! Have FUN!!!

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România. Ceremonia de depunerea a jurământului a avut loc la Ministerul...

Alte știri din aceeași categorie