30 C
Campulung Muscel
miercuri, 19 iunie, 2024

Ce decizie a luat Norris Măgeanu după ce a fost declarat perdant de Elena Lasconi?

Alte Știri

Ce decizie a luat Norris Măgeanu după ce a fost declarat perdant de Elena Lasconi? A organizat rapid o conferință de presă alături de singurul consilier local din partea PNL. Norris Măgeanu va rămâne în fruntea Organizației PNL Câmpulung pentru că a format o echipă frumoasă spune el. Iar din octombrie va depune jurământul pentru un mandat de consilier local. Scorul obținut la alegerile locale de către PNL va baga doar 2 consilieri locali. Norris Măgeanu și Loredana Năstase.

CITEȘTE ȘI. PSD a câștigat detașat alegerile în județul Argeș

Președintele PNL Câmpulung a mai declarat în fața mass-mediei locale ca nu poate înțelege votul masiv al alegătorilor pentru Elena Lasconi, în condițiile în care toată lumea este nemulțumită.

Ce decizie a luat Norris Măgeanu după ce a fost declarat perdant de Elena Lasconi?

CITEȘTE ȘI. Surpriză majoră ca la LOTO, la primăria Dâmbovicioara, după alegerile locale 2024

Edilul a avut un rezultat devastator comparativ cu ceilalți candidați în cursa electorală, în condițiile în care este cel mai slab primar din istoria orașului Câmpulung, a mai spus Norris Măgeanu. Politicianul a mai declarat că poate o vină în plus a candidaților în această campanie electorală a fost bunul simț care a fost sancționat foarte aspru, se pare, de alegători.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. Rezultate alegeri locale. Ce victorie au obținut primarii în toate localitățile din județ

Nici ceilalți contracandidați ai Elenei Lasconi, nu stau pe roze. Nu au depășit 15% în procente pentru că felia cea mare de 60% a mers către primărița Elena Lasconi care se pregătește să candideze la alegerile prezidențiale iar mai bine de vreo 6 luni cât a mai rămas din anul acesta, edilul va fi numai în campanie electorală.

CITEȘTE ȘI. Surprize, surprize la primăria Rucăr! Ce culoare e acum, în trend?

Rămâne de văzut dacă acest lucru îi va bucura pe câmpulungenii care au trimis-o la primărie pe cai mari…sau vor începe să facă drame în stilul lor caracteristic așa cum s-a întâmplat și cu Bulevardul Pardon.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România. Ceremonia de depunerea a jurământului a avut loc la Ministerul...

Alte știri din aceeași categorie