9.2 C
Campulung Muscel
joi, 29 februarie, 2024

Cel mai preferat produs de către toți românii se vinde cu 3 LEI la LIDL

Alte Știri

Cel mai preferat produs de către toți românii se vinde cu 3 LEI la LIDL. Magazinele Lidl din România vor funcționa după un program special de Crăciun 2023, în zilele de 24, 25, 26 decembrie şi în săptămâna premergătoare acestei aşteptate sărbători.

Lidl are o ofertă bogată de produse în perioada Crăciunului. Potrivit catalogului online, ciolanul de porc, dezosat și afumat, de la o gamă românească, din Timişoara, este la mare reducere. Alimentul iubit de clienții Lidl se vinde la un preț special până în Ajunul Crăciunului. Se poate cumpăra cu numai 3 lei zilele astea, după ce a primit o reducere substanțială de 30%. Inițial, prețul său a fost de 4,29 lei pe suta de grame.

Cel mai preferat produs de către toți românii se vinde cu 3 LEI la LIDL

Gustosul produs este ideal pentru a fi folosit în multe preparate tradiționale românești. Printre acestea se numără fasolea cu ciolan, ciorba de ciolan cu fasole boabe (zama ardelenească) și fasolea cu ciolan afumat și sos gros.

Aceasta este o rețeta ungurească care se găsește frecvent pe mesele românilor. Lidl are și alte produse speciale zilele astea pe rafturi, cum ar fi: ceafa țărănească care se poate achiziționa de oameni cu numai 3,99 lei per suta de grame.

De asemenea, kaizerul este nelipsit din magazin și are tot un preț special. Se poate cumpăra cu doar 3,69 lei per suta de grame. Toate aceste alimente fac parte dintre cele care nu lipsesc deloc de pe masa de Crăciun.

Mulți români se înghesuie zilnic să cumpere produse din carne de la Lidl, mai ales că acestea se găsesc deseori la ofertă și au un preț accesbil. Însă, puține persoane știu de unde provin. Surpriza este una destul de mare.

Ultimele Știri

MAI. Angajări pe bandă rulantă, direct din viața civilă. Peste 5000 de oameni

MAI. Angajări pe bandă rulantă, direct din viața civilă. Peste 5000 de oameni. Vicepremierul Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne,...

Alte știri din aceeași categorie