23.5 C
Campulung Muscel
vineri, 19 iulie, 2024

De unde provin mezelurile și carnea de la LIDL

Alte Știri

De unde provin mezelurile și carnea de la LIDL. Lidl este unul dintre cele mai apreciate lanțuri de magazine de la noi din țară. Și asta pentru care dispune de o gamă variată de produse dar și de oferte săptămânale greu de refuzat. Totuși, mulți nu știu de unde provin, de fapt, alimentele pe care se grăbesc să le cumpere din magazine.

Retailerul promovează grija pentru planetă, dar și pentru clienții săi, astfel că deține o gamă variată de produse bio. „Vrem să avem grijă de tot ce-i mai bun: de sănătatea clienților noștri, dar și de mediul înconjurător. De aceea, încercăm să îmbogățim permanent gama noastră de produse bio.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Produsele bio sunt realizate doar din ingrediente naturale, fără organisme modificate genetic, fertilizatori și pesticide chimice, stimulatori de creștere, hormoni sau antibiotice”, se arată pe site-ul Lidl.

De unde provin mezelurile și carnea de la LIDL

Din această categorie face parte și carnea. Surpriza este, însă, că Lidl a decis să colaboreze cu crescători din România, astfel că o mare parte dintre produsele din carne care se găsesc pe raft provin chiar din țara noastră.

„În acest moment, la împlinirea a cinci ani de prezenţă pe piaţa de retail din România, avem peste 100 de colaboratori din România, pentru diverse categorii de produse pe care să le oferim clienţilor noştri.

Legumele şi fructele nu sunt însă singurele produse proaspete care provin din România. Carnea proaspătă din magazinele Lidl provine aproape în totalitate (aproximativ 90%) de la furnizori din ţara noastră“, a dezvăluit retailerul german, conform playtech.ro.

De unde provin mezelurile

Nu doar carnea pentru grătar sau alte mâncăruri de la Lidl provine din România, ci și o bună parte din materia prima utilizată pentru obținerea mai multor mezeluri. Acestea sunt produse într-o fabrică Cluj.

Astfel că, produsele din categoria Cămara noastră sunt autentice, așa cum este subliniat și pe site-ul retailer-ului. Prin urmare, atunci când cumpărați mezeluri din gama anterior amintită, PIKOK sau BARONI, aveți în minte că sunt realizate chiar la noi în țară.

Ultimele Știri

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă....

Alte știri din aceeași categorie