24.6 C
Campulung Muscel
vineri, 19 iulie, 2024

Celebrele păcănele, eliminate din Câmpulung. Lovitură puternică pentru patronii jocurile de noroc

Alte Știri

Celebrele păcănele, eliminate din Câmpulung. Lovitură puternică pentru patronii jocurile de noroc. În orașul de la poalele Mateiașului găsești la tot pasul astfel de activități. Sunt singurele care funcționează și aduc profit celor care le gestionează. În restul totul se duce în cap! Premierul Marcel Ciolacu a anunțat sâmbătă, după ședința PSD, o nouă propunere care vizează eliminarea „păcănelelor” din toate orașele țării.

„Avem și o propunere la Camera Deputaților privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc: celebrele păcănele să fie eliminate din toate orașele, așa cum este peste tot în Europa”, a spus Ciolacu.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Celebrele păcănele, eliminate din Câmpulung. Lovitură puternică pentru patronii jocurile de noroc

În România, potrivit unor statistici recente, cel puțin 15% dintre adulți joacă o formă de joc de noroc, iar incidența dependenței de jocuri de noroc la persoanele de peste 18 ani este de 0,6%, adică aproximativ 98.000 de oameni.

Cei mai îndârjiți pariori români sunt în general bărbați tineri (18-24 de ani), necăsătoriți, din mediul urban, cu educație medie. La nivelul întregii țări funcționează peste 10.000 de agenții de pariuri sportive și peste 70.000 de aparate, cunoscute sub numele de „păcănele”.

Ultimele Știri

Ultimă oră. Un bărbat a fost mușcat de un urs la Rucăr

Ultimă oră. Un cioban de la o stână din Rucăr a fost mușcat de un urs. Bărbatul în vârstă...

Alte știri din aceeași categorie