-0.9 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

Data la care românii primesc banii pe cardul de energie!

Alte Știri

Data la care românii primesc banii pe cardul de energie! Românii vulnerabili așteaptă cu sufletul la gură încărcarea cardurilor de energie, pentru a-și putea achita facturile. Iar Adrian Câciu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a anunțat când intră banii.

Adrian Câciu, Ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene, a anunțat, în această dimineață, că românii vor primi banii pe cardurile de energie pe data de 15 septembrie.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Data la care românii primesc banii pe cardul de energie!

”Pe 15 septembrie încărcăm voucherele de energie cu tranșa a doua, în valoare de 700 de lei”, a declarat ministrul.

”Din prima tranșă a fost cheltuit aproape 1 miliard, iar restul banilor au rămas pe carduri și pot fi folosiți în continuare”, a adăugat Câciu. Peste patru milioane de persoane beneficiază de carduri de energie. Bugetul total al programului fiind de 2,8 miliarde de lei.

Ajutorul se acordă în două tranșe, a câte 700 de lei fiecare. Și poate fi utilizat pentru plata următoarelor servicii/produse: electricitate, gaz, energie termică în sistem centralizat de termoficare, butelie, lemn de foc, păcură, peleți și alte materiale de încălzire.

Până în prezent, au fost emise și distribuite peste două milioane de carduri de energie destinate românilor vulnerabili și au fost soluționate 17.700 anchete sociale, pentru care sunt emise și distribuite carduri.

Ultimele Știri

Arborii din Câmpulung Muscel au ajuns pericol public. Pică ca popicele

Arborii din Câmpulung Muscel au ajuns pericol public. Pică ca popicele. Locatarii blocului D5 din cartierul câmpulungean Grui, s-au...

Alte știri din aceeași categorie