35.2 C
Campulung Muscel
marți, 16 iulie, 2024

Celebrul medic cu origini muscelene s-a împușcat cu arma din dotare

Alte Știri

Celebrul medic cu origini muscelene s-a împușcat cu arma din dotare. Medicul Nicușor Brănescu, fratele omului de
afaceri argeșean John Brănescu, a fost internat, ieri. Acesta fiind în stare gravă potrivit presei centrale, la Spitalul Universitar din București după ce ieri ar fi încercat să se sinucidă.

De ce ar fi recurs la acest gest?

În vârstă de 59 de ani, ginecolog la Maternitatea Polizu din Capitală, doctorul Nicușor Brănescu ar suferi de depresie ca urmare a morții unei paciente de-ale sale, potrivit observatornews.ro.

Sursele spun că bărbatul ar fi fost în depresie de mai bine de un an, pentru că una dintre pacientele lui ar fi murit.
Mai mult decât atât, nu ar mai fi consultat alți pacienţi de o perioadă bună de timp, conform sursei citate.

Celebrul medic cu origini muscelene s-a împușcat cu arma din dotare

Doctorul Nicușor Brănescu s-ar fi împușcat cu o armă de tip airsoft, cu bile de cauciuc, pe care o deţine legal. Potrivit observatornews.ro, medicul ar fi fost găsit de către fiica sa, împușcat în cap, în casa acestuia.

Ea ar fi sunat la 112, Nicuşor Brănescu find transportat la Spitalul Universitar, acolo unde a fost operat de urgență.

Astăzi, după orele prânzului Nicușor Brănescu a decedat

Din păcate, medicul Nicușor Bränescu a decedat la Spitalul Universitar. Colegiul Medicilor din România transmite:

“Cu inimile îndurerate, transmitem cele mai profunde
condoleanțe pentru pierderea Dr. Nicuşor Brănescu. Suntem profund marcați de această veste tristă şi ne unim în durerea familiei şi a apropiaților în aceste momente de tristeţe și grea încercare.

Cuvintele pot părea neputincioase în fața unei pierderi atât de mari. Dr. Nicuşor Bränescu a fost o persoană extraordinară, dedicată profesiei medicale și iubită de pacienți şi colegi deopotrivă.

Contribuția și eforturile sale în comunitatea medicală vor rămâne întotdeauna vii în amintirea noastră. În calitate de medic a fost o sursă de inspirație pentru mulți, salvând vieți și aducând alinare celor aflați în suferință.

Pasiunea, compasiunea și devotamentul său pentru sănătatea şi bunăstarea pacienților vor rămâne o amintire puternică și o moștenire valoroasă”.

Reamintim faptul că Nicușor Brănescu și fratele său, John, omul de afaceri din Pitești sunt născuți la Podu Dâmboviței, comuna Dâmbovicioara.

 

Ultimele Știri

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos. Prefectul Dragoș Predescu face vizite de...

Alte știri din aceeași categorie