22.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 iulie, 2024

Cine e medicul din Câmpulung Muscel care a scos pistolul în trafic la un șofer. Se mai apară și cu o macetă!

Alte Știri

Cine e medicul din Câmpulung Muscel care a scos pistolul în trafic la un șofer. Se mai apară și cu o macetă! Un doctor de la Spitalul Fundeni este acum în arestul poliției după ce a amenințat un șofer cu o armă în urma unei dispute rutiere și că a încercat să scape de polițiști.

Un apel al victimei miercuri dimineață, la numărul de urgență 112, a alertat Poliția Capitalei,  despre un incident petrecut pe Șoseaua Fundeni.

CITEȘTE ȘI. Plicuri de infarct pentru seniori. Când ajung acestea la pensionari în perioada următoare

Conform unor surse din cadrul poliției, citate de aktual24.ro, persoana suspectată de aceste amenințări este medicul Eftimie Mihai Adrian, în vârstă de 40 de ani.

„Astăzi, 3 iulie 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 7 Poliţie au fost sesizaţi de către un bărbat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 2, în urma unui conflict în trafic, ar fi fost ameninţat cu un pistol, de conducătorul altui vehicul, care a intrat, ulterior, în incinta unei instituţii medicale.

CITEȘTE ȘI. Când și unde se organizează Zilele Câmpulungului în anul 2024?

Cine e medicul din Câmpulung Muscel care a scos pistolul în trafic la un șofer. Se mai apară și cu o macetă!

În urma verificărilor efectuate de poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie, a fost identificată persoana în cauză, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, angajat în cadrul unităţii respective”, anunţă Poliţia Capitalei.

CITEȘTE ȘI. Hai pe canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

El este medic primar la Spitalul Fundeni, în Secția Chirurgie Generală. În mașina acestuia au fost descoperite două pistoale airsoft și o macetă, mai precizează sursa citată.

„Incidentul (conflictul in trafic) s-a produs in afara incintei I.C. Fundeni şi a programului de lucru. Incidentul s-a produs din cunostintele noastre anterior orei 7.15 AM.

CITEȘTE ȘI. Cu ce îi premiază Revolut pe clienți. Nu vor uita niciodată!

Precizăm că, activitatea medicală nu a fost afectată, pacientii dumnealui urmărindu-şi indicaţiile terapeutice conform recomandărilor. Soluţionarea incidentului este de competenţa Politiei”, au transmis reprezentanţii Institutului Fundeni, unde medicul lucrează.

Medicul Eftimie Mihai Adrian este din Câmpulung Muscel. A terminat liceul la Colegiul Dinicu Golescu. Are un frate care deține o clinică medicală privată în orașul de la poalele Mateiașului. Tatăl lui cochetează cu politica, fiind o perioadă șeful AUR la Câmpulung Muscel.

CITEȘTE ȘI. Muscelele din Argeș. Ce e pe ele, nici nu îți trece prin cap! România de la țară

“Regret profund escaladarea conflictului din trafic în care am fost implicat în această dimineață în drum spre locul de muncă. Am considerat că șoferul reclamant mi-a pus viața în pericol prin comportamentul său imprudent, schimbând banda de circulație fără semnalizare și efectuând alte șicane în trafic. M-am simțit amenințat și, într-un moment de panică, am ridicat pistolul airsoft, fără a-l îndrepta spre șofer, cu intenția de a preveni alte incidente, nicidecum de a face rău.

CITEȘTE ȘI. Medicul Mihai Eftimie. Mulțumesc echipei de gardă a spitalului municipal Câmpulung

Deși nimic nu justifică gestul meu, pe care îl regret sincer, acest eveniment a survenit și pe fondul unui surmenaj. Colegii și pacienții mei pot confirma că nu am lipsit niciodată nemotivat de la muncă și că activitatea mea profesională este impecabilă. Sunt prezent zilnic în spital, de cele mai multe ori îmi văd pacienții inclusiv în weekenduri, iar în ultimele zile mi-am continuat activitatea medicală în ciuda unei crize de astm documentată. Am lucrat permanent, punând întotdeauna pacienții pe primul loc, indiferent de starea mea.

Acest incident nu reflectă activitatea mea ca medic și nici standardele morale și profesionale ale Spitalului Fundeni. În afara spitalului, sunt un om și, ca orice om, pot face greșeli.

Voi continua să cooperez pe deplin cu autoritățile în cadrul investigațiilor și îmi asum responsabilitatea pentru acțiunile mele”, a scris doctorul Mihai Eftimie, pe pagina sa de socializare.

CITEȘTE ȘI. Ce supermarket din România oferă VOUCHERE pe sticlele reciclabile. Oferta e generoasă

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie