26.3 C
Campulung Muscel
duminică, 24 septembrie, 2023

Cine este fata din Câmpulung, nora premierului Marcel Ciolacu

Alte Știri

Cine este fata din Câmpulung, nora premierului Marcel Ciolacu. Astăzi fiul prim-ministrului României s-a căsătorit la Buzău cu iubita câmpulungeancă. Andrei are o relație de peste 4 ani cu Alexa. Andrei Filip Ciolacu, în vârstă de 24 de ani și-a unit destinul de cel al lui Iris Alexa Constantinescu, de 23 ani. Frumoasa mireasă este fiica asistentei șefe a Secției Primiri Urgențe a Spitalului din Câmpulung.

Alexa a fost elevă a Liceului Teoretic Dan Barbilian. În anul 2018, tânăra a început cursurile Facultății de Medicină a Universității Ovidius din Constanța unde este colegă cu soțul său. Alexa a mai învățat la Școala Națională Oprea Iorgulescu.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Cine este fata din Câmpulung, nora premierului Marcel Ciolacu

Fiul premierului Marcel Ciolacu s-a cununat civil, sâmbătă la Buzău, cu Iris Alexa în cadrul unei ceremonii restrânse. Evenimentul a avut loc la Vila Albatros din Parcul Marghiloman. Iar ceremonia a fost oficiată de primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

La ceremonie au participat rude apropiate şi colegi de grupă ai tinerilor miri care sunt studenţi la medicină. Dar şi câţiva politicieni în frunte cu Alfred Simonis şi Lucian Romaşcanu dar şi soţia ministrului Apărării, Angel Tâlvăr. După ceremonie cei doi tineri au ieşit din Vila Albatros şi s-au îndreptat către maşini urmând a merge la localul unde va avea loc petrecerea.

Filip Ciolacu a refuzat să facă declaraţii la ieşirea de la cununia civilă însă premierul Marcel Ciolacu a discutat preţ de câteva minute cu jurnaliştii care aşteptau afara.

Nunta anului în politică

„Este un moment plin de emotie, lucru normal cred. Dar mai departe să decidă ce vor ei ca şi până acum. Am avut emoţii, e adevărat şi astăzi şi aseară când am stat de vorba cu ei. Presupun că o sa mai am şi în continuare dar sunt doi copii buni care învaţă, îşi creează o carieră…. Sper să mă facă bunic cât mai curând dar mi-au zis că doar după ce termină ultimul an de facultate şi intră la rezidenţiat. Ei hotărăsc ce şi cum”, a spus Marcel Ciolacu la ieşirea de la cununia civilă a fiului său Filip cu Iris Alexa.

Potrivit unor surse la petrecere vor participa aproximativ 50 de persoane. Iar printre invitaţi se vor număra cel mai probabil Lucian Romaşcanu, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Alfred Simonis şi Paul Stănescu.

Ultimele Știri

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici. Guvernul a decis majorarea...

Alte știri din aceeași categorie