16.8 C
Campulung Muscel
marți, 18 iunie, 2024

Cine sunt argeșencele care s-au iubit cu frații Tate

Alte Știri

Cine sunt argeșencele care s-au iubit cu frații Tate. Cei mai celebri bărbați din lume au avut mereu în jur numai femei superbe!

Frații Tate, oamenii momentului in România și nu numai, au intrat în atenția presei în urmă cu ceva vreme. Asta datorită stilului de viață pe care îl duceau. Dar și prin prisma relațiilor pe care le-au avut cu diverse dive din showbiz-ul românesc.

Cine sunt argeșencele care s-au iubit cu frații Tate

Milionarii au cucerit femei frumoase și celebre din România. Iar poveștile lor de dragoste au fost îndelung comentate de o mulțime de persoane.

Ce nu știu oamenii este ca sunt și mai multe argeșence care s-au iubit cu celebri frați. Nu întâmplător aceștia au avut permisul suspendat pe străzile din Argeș, scrie cancanargeșean.ro.

Mai multe frumuseți autohtone lăudându-se înainte ca cei doi să se confrunte cu actualele probleme. Cu diferite legături și imagini din preajma celor doi.

Cine sunt acestea?

Veți afla în numerele următoare, cert este că în jurul celor doi s-au învârtit întotdeauna cele mai frumoase femei ale țării noastre și nu numai. De la blonde la brunete, multe argeșence au încercat să le atragă atenția celor doi prin diferite metode. Iar unele dintre ele se pare că au și reușit. Pentru mai mult sau mai puțin timp, frății Tate au avut in jurul lor și frumuseți din Argeș!

Cine sunt argeșencele care s-au iubit cu frații Tate

În urmă cu ceva vreme, Tristan Tate a avut o relație care a durat câteva luni bune, cu Bianca Drăgușanu. Cei doi au fost văzuți destul de des împreună la evenimente mondene.

„Câteodată mă îndrăgostesc o dată pe săptămână. Nu, nu folosesc Instagramul ca să agăț femeile, dar bifa albastră a venit pentru că sunt luptător, sunt sportiv și am o activitate sportivă intensă, care poate fi verificată pe Instagram. Nu este ceva de care mi-a păsat sau am urmărit”, spunea Tristan Tate, după despărțirea de Bianca Drăgușanu.

Peste ceva timp, mai exact în anul 2018, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, Tristan Tate, a fost văzut și în compania Otiliei Bilionera. Atunci, cei doi au negat că ar avea o relație, ba chiar milionarul spunea că artista este doar o prietenă şi că s-au cunoscut în urmă cu câteva zile.

,,Ele sunt prietenele mele! Pe Otilia am întâlnit-o la o petrecere. Când am întâlnit-o pe Otilia nu mai eram cu Bianca. Nu! Se terminase deja! Eu şi Otilia beam ceva. Atunci când trei oameni beau ceva.

Cine sunt argeșencele care s-au iubit cu frații Tate

Nu încerca să faci să pară ceva ce nu este”, a spus Tristan Tate la Star Matinal de la Antena Stars, în timp ce Otilia Bilionera l-a susținut în declarații: „Foarte bine fac. L-am cunoscut pe Tristan Tate prin nişte prieteni comuni.

Acum câteva zile ne-am cunoscut. Nu ştiu că acum câteva zile era cu Bianca, dacă eu nu am stat în ţară, nu ştiu ce se petrece prin ţară. Desigur, este un bărbat bine. E un baiat foarte bun Tristan”, a spus aceasta.

Alexandra Stan a fost o altă vedetă de la noi care ar fi avut o relație cu Tristan Tate, însă cei doi s-au despărțit destul de repede.

Lidia Buble este o altă vedetă de la noi care a fost văzută în compania lui Andrew Tate, la un restaurant din București.

Vă amintim ca înaintea sărbătorilor de iarnă, Cancan Argesean v-a dezvăluit o donație colosală făcută de cei doi frați.

Cei doi britanici sunt stabiliți în România, aici unde și-au deschis afaceri și trăiesc o viață de lux. Însă puțini știu că cei doi au dus o copilărie destul de grea, lucru care i-a îndemnat să sprijine câți mai mulți oameni nevoiași.

Cei doi au sprijinit, printre altele și o Asociație Caritabilă românească, donând sume colosale, suma primită de această asociație fiind de aproximativ 50.000 de euro.

Asociația se numește ”Casa David și Daniel” și are ca scop ajutorarea familiilor nevoiașe, copiilor care părăsesc orfelinatele la vârsta majoratului și a orfelinatelor. Am stat și noi de vorbă la momentul respectiv atât cu Tristan Tate, celebrul milionar, cât și cu Rusu Lia, vicepreședintele asociației și am aflat despre numeroasele proiecte derulate în aceasta perioadă, dar și cât de mult contează pentru copiii sărmani ai României ajutorul fraților Tate, mai scriu cei de la cancanargeșean.ro.

Ultimele Știri

PSD la Câmpulung se menține ca în 2020, în Consiliu Local. Nu a câștigat, nici nu a pierdut

PSD la Câmpulung se menține ca în 2020, în Consiliu Local. Nu a câștigat, nici nu a pierdut. După...

Alte știri din aceeași categorie