16.3 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Cum a ajuns cu mașina în ușa unei firme. A luat și foc!

Alte Știri

Cum a ajuns cu mașina în ușa unei firme. A luat și foc! Două autoturisme au fost implicate luni seară, într-un accident rutier pe Bulevardul I.C Brătianu din municipiul Pitești.

Unul dintre autoturisme a fost proiectat, în decor, fix în ușa unei firme care își desfășoară activitatea în zonă. Apoi a luat foc. Din fericire nu au existat victime doar pagube materiale.

Cum a ajuns cu mașina în ușa unei firme. A luat și foc!

Nenorocirea s-a întâmplat așa. Un bărbat de 47 ani din Ștefănești care conducea un autoturism pe Bulevardul I.C Brătianu dinspre intersecția cu Calea București, spre Târgul din Vale, intenționând să schimbe direcția de mers, pentru a ajunge pe strada Griviței, a fost acroșat în partea față. Autoturismul care l-a lovit venea din sens opus dinspre intersecția cu strada Târgul din Vale cu strada Calea București.

După impact, șoferul de 29 ani, culmea tot din Ștefănești, a ajuns pe trotuar. S-a oprit într-un stâlp de pe trotuar. Aici este și intrarea la o firmă, la parterul unui bloc de locuințe.

Cum a ajuns cu mașina în ușa unei firme. A luat și foc!

Ulterior autoturismul a luat foc. Distrugându-i agentului economic ușa de la intrarea în firmă dar și fațada blocului.

S-a auzit o bubuitură puternică, spun vecinii. Șoferul în vârstă de 47 ani spune că tânărul avea 150 la oră când l-a lovit în partea față. A văzut ce a văzut toată lumea, mai spune acesta. A fost ca o nălucă, a mai adăugat acesta.

Șoferul de 29 ani a ieșit din mașină înainte să ia foc. Pompierii au intervenit la fața locului. Au scos și locatarii din bloc pentru mai multă siguranță.

Verificările cum a avut loc accidentul rutier sunt în derulare, pentru ca polițiștii rutieri să stabilească cu exactitate împrejurările. La finalizarea acestora urmează să fie eliberate autorizațiile auto. Mai mult decât atât să fie aplicate sancțiunile care se impun. VIDEO – AICI.

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie