27.3 C
Campulung Muscel
vineri, 19 iulie, 2024

Ciocăneală între două Dacii pe un drum din Lerești

Alte Știri

Ciocăneală între două Dacii pe un drum din Lerești. Accidentul rutier s-a produs pe strada Vasile Milea localitate.

A fost vorba despre impactul dintre două autoturisme respectiv un Duster și un Logan. Se pare că șoferul de pe Logan ar fi schimbat direcția de mers fără să se asigure corespunzător și a intrat în Dusterul care circula pe strada cu prioritate.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Ciocăneală între două Dacii pe un drum din Lerești

În urma impactului Loganul a fost aruncat în afara părții carosabile pe un podeț de acces pe o proprietate. Din fericire Loganul a trecut milimetric pe lângă o țeavă de gaz metan.

În urma accidentului pe lângă pagubele materiale însemnate au rezultat și 3 victime. Acestea au fost preluate de ambulanțele SAJ și transportate la UPU din cadrul spitalului Câmpulung.

Pompierii din cadrul Detașamentului din Câmpulung s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Aceștia au asigurat zona și măsuri specifice de prevenire a incendiilor.

La locul accidentului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung care au demarat cercetările în vederea stabilirii modului în care s-a produs accidentul și a gradului de vinovăție a părților implicate în acesta.

 

Ultimele Știri

Ultimă oră. Un bărbat a fost mușcat de un urs la Rucăr

Ultimă oră. Un cioban de la o stână din Rucăr a fost mușcat de un urs. Bărbatul în vârstă...

Alte știri din aceeași categorie