8.6 C
Campulung Muscel
miercuri, 17 aprilie, 2024

Circ total la spitalul municipal din Câmpulung! Am ajuns de râsul lumii!

Alte Știri

Circ total la spitalul municipal din Câmpulung! Am ajuns de râsul lumii! Intervenții pe linie de partid, ordine date salariaților, că, de… cine suntem noi…. Cam așa se face actul medical, sub presiunea unor care spun că sunt reporteri la televiziuni naționale. Dar și a altora care cred că o simplă funcție politică, le dă putere maximă…

SUNTEȚI DE ACORD CA ORAȘUL CÂMPULUNG SĂ DEVINĂ ÎN ACTE CÂMPULUNG MUSCEL?

Loading ... Loading ...

Luni, părea o zi normală de muncă pentru medicii și personalul de la CPU al spitalului din Câmpulung. Această zi normală de lucru a medicilor, asistentelor și a infirmierelor, s-a stricat, atunci când la CPU s-au prezentat două persoane, mamă și fiică. Cele două veneau, se pare, de la Pitești de la spitalul Județean, unde femeia mai în etate, fusese internată. De la Județean, aceasta a fost externată, cu diagnostic ameliorat.

Circ total la spitalul municipal din Câmpulung! Am ajuns de râsul lumii!

Fiica pacientei, a insistat ca aceasta să fie consultată. Eventual internată la spital, și pentru că, în camera de gardă erau preluați pacienții în funcție de gravitatea stării de sănătate, fiica pacientei a început să facă scandal.
Medicul neurolog unde aceasta ar fi cerut transferul de la SJU Pitești, nu ar fi acceptat transferul și a refuzat internarea.

CITEȘTE ȘI. Zi care bagă spaima în oameni. Ce se va întâmpla mâine în Câmpulung!

Aceste lucruri au enervat-o pe fiica pacientei D.O.A., astfel că aceasta, spun cei de la CPU, a avut un comportament agresiv și amenințător. Femeia ar fi filmat în CPU și ar fi și fumat în proximitatea CPU.

Cadrele spun că femeia a spus că: ”nu este treaba voastră ceea ce fac eu, deoarece sunt reporter la PRO.TV.” sau ”Mie nu are nimeni ce să imi facă”.
Acest comportament a condus la sesizarea Poliției din Câmpulung. Oamenii legii i-au și aplicat o sancțiune domnișoarei care s-a dat reporter PRO TV, și care le-a creat probleme medicilor musceleni.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Elicoptere de luptă pe cerul Câmpulungului din Muscel

Și, ca să fie circul de nivel ridicat, la CPU a venit, nimeni altul decât liberalul Bogdan Angelin David, director la ABAVV. Cel care a intrat în camera de resuscitare fără a-i fi dat cineva acordul și a cerut medicului C.L., impunător, să o interneze pe pacienta respectivă în spitalul municipal din Câmpulung.

CITEȘTE ȘI. Circ non-stop, GRATIS între Primărie, Judecătorie și Poliție. Mierla Câmpulungului mai ceva ca o soprană de lux….pe scena vieții

Așadar, la Câmpulung se poate, ai ceva relații, te duci și faci presiuni prin instituții. Se vehiculează faptul că, în urmă cu circa două săptămâni, tot un reprezentant PNL Câmpulung, ar fi forțat nota prin spital. Se pare că, tot pentru aceeași pacientă.
Este un obicei, sau o normalitate pentru unii să se ducă prin diverse instituții să facă trafic de influență pentru unul sau altul?

Ultimele Știri

Lumeee, lumeeeee se deschid porțile unei celebre bănci din România. E valabil pentru sediile din zeci de orașe!

Lumeee, lumeeeee se deschid porțile unei celebre bănci din România. E valabil pentru sediile din zeci de orașe! Banca Națională...

Alte știri din aceeași categorie