7.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 21 februarie, 2024

Coadă ca pe vremea lui Ceaușescu la un magazin din Câmpulung Muscel

Alte Știri

Coadă ca pe vremea lui Ceaușescu la un magazin din Câmpulung Muscel. Nu mai contează că afară e ger de crapă pietrele, zeci de persoane așteaptă, în fiecare sâmbătă la primele ore ale dimineții în stradă, până se deschide magazinul.

Este vorba despre un magazin care vinde produse de îmbrăcăminte second-hand. Acesta este deschis în cartierul Vișoi al orașului de la poalele Mateiașului din anul 2021. Nebunia a început din acea perioadă. Numai că nu a durat foarte mult. Un târg de chilipiruri cel mai mare din județul Argeș s-a deschis la Lerești, satul Voinești.

Coadă ca pe vremea lui Ceaușescu la un magazin din Câmpulung Muscel

Curioșii s-au mutat aici. Dar cum lucrurile s-au stricat și în târg, prețurile au bubuit și produsele nu au mai fost așa wow, clienții iubitori de mărci la mâna a doua, s-au mutat la acest magazin. Rup ușile, sâmbătă de sâmbătă deoarece este ziua când se primește marfă nouă. Magazinul este luat cu asalt. Oamenii se calcă în picioare pentru a prinde ceva de calitate la super ofertă.

”E coadă la Scandinavia de zici că le dă pe gratis. Prima dată am crezut că e vreo mortăciune. Că așa se adună lumea și la mort, ca la urs. Dar am văzut că e la magazinul de vechituri. Cred că sâmbăta le face ceva reduceri, altfel nu îmi explic. Vine multă lume la Scandinavia să își ia haine. Sunt ieftine. Oamenii dacă nu se mai ajung cu banii, se pretează și la asta. E grea viața”, a spus Irina, o doamnă din cartier.

”Vin și eu să iau haine. Mă orientez de obicei spre geci, paltoane, haine din astea mai groase. Vara nu pot să mai cumpăr, că e delicat să pui pe piele ce iei de la second. Sunt persoane care-și cumpără și haine de se pun direct pe piele.

Mie îmi e cam teamă, dar din alea de sunt pentru afară merg. Mai iau chestii de casă. Ce să fac, ies mai bine la bani, că la salariile noastre, de unde să luăm? Nu ne putem permite alte magazine”, spune Raluca, de la Valea Mare Pravăț.

Ultimele Știri

Priviți distanța! Nu se apropie de Ea, le e frică că se ia!

Priviți distanța! Nu se apropie de Ea, le e frică ca se ia! La ora 12.00 a început dezbaterea...

Alte știri din aceeași categorie