10.2 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Țeapă pe bandă rulantă pe Internet. Ce au primit damele în loc de UGG-uri?

Alte Știri

Țeapă pe bandă rulantă pe Internet. Ce au primit damele în loc de UGG-uri? De câteva luni circulă mai multe reclame cu prețuri promoționale la UGG-uri. Cum prețul acestora este în jur de 1000 de lei, hoții fac reduceri pe site-urile lor false cum că aceste încălțări ar fi în jur de 250 de lei.

Cum toată lumea se grăbește să prindă reducerea, intră pe site și găsesc UGG-urile să le comnade. Numai că site-ul este jumătate în română, jumătate în altă limbă, dar nici nu mai contează, după cum se vede și în fotografii, totul merge perfect.

Țeapă pe bandă rulantă pe Internet. Ce au primit damele în loc de UGG-uri?

Până ajunge comanda la client durează vreo săptămână și surpriză. În niciun caz produsul dorit, ci cu totul și cu totul altceva, după cum se poate vedea în fofografiile clienților nemulțumiți. Nu știm dacă aceștia se ocupă și de furat banii de pe carduri, pentru că cei care ne-au reclamat la redcație au plătit la primirea coletului.

CITEȘTE ȘI. Salariu Auchan. Cât câştigă un casier. Se dau şi tichete de masă de 400 de lei

CITEȘTE ȘI. Alimentul căutat de toată lumea se vinde la LIDL. Are un preț super avantajos

Numai că sunt sume mari și acestea în jur de 300 de lei, pentru o încălțăminte de unică folosință pe care o primești în coletul adus de curieri. Nu se poate returna marfa pentru că nu ai pe cine contacta. Așadar atenție mare! Niciodată nu vei cumpăra UGG-uri la un preț mai mic de 500 de lei.

Trebuie să aveți grijă de pe ce magazine online comandați pentru că este plină lumea de hoți. Și mai ales în pragul Sărbătorilor de Iarnă sau atunci când se fac reduceri masive, gen Black Friday apar astfel de manevre, spre disperarea clienților care rămân cu paguba!

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie