16.8 C
Campulung Muscel
marți, 18 iunie, 2024

Colcăie sifilisul la Câmpulung – câteva cazuri au fost făcute publice!

Alte Știri

Cea mai veche meserie din lume a rămas una din îndeletnicirile de bază a multor indivizi din jurul nostru. Dar ca să faci sex, ştiind că ai o boală venerică, este deja sub incidenţa legii. Aşa a făcut o tânără de 15 ani din Câmpulung care fiind infectată cu sifilis, a continuat cu voie sau fără, să împrăştie această boală, tuturor celor care s-au bucurat că fac sex pe sume derizorii. Nu ştiau beneficiarii peste ce bucurie dau… un tratament pentru sifilis, ceva de vis pentru fiecare bărbat căsătorit…

Tânăra are doar 15 ani şi a reuşit să îmbolnăvească destui bărbaţi şi tineri care s-au bucurat de serviciile sexuale ale fetei. Cum au aflat primii că s-au îmbogăţit cu o frumoasă boală venerică, au şi ajuns la farmacie să ceară antidotul. La farmacie a ajuns şi mama tinerei care a răspândit boala, iar femeia credulă a spus că fiica are o infecţie în organism, şi îi trebuie antibioticul, aşa cum îi spusese fiica. Farmacista a ştiut că pentru infecţia pe care o tratează cu acel antibiotic se tratează bolile venerice, aşa că i-a spus şi mamei prostite ce cumpără. La aceeaşi farmacie au ajuns şi câţiva dintre bărbaţii împodobiţi cu viruşi, care şi-au achiziţionat şi ei ceva antidot.

“Trebuie să avem în vedere că tinerii fac sex neprotejat. Prezervativul este singurul care îi poate feri de boli, aşa că îl recomandăm. Dacă au ceva simptome sunt invitaţi la medic, boala venerică netratată are consecinţe grave. Sper ca tinerii să aibă mai multă grijă de sănătatea lor”, spune un medic.

Ultimele Știri

PSD la Câmpulung se menține ca în 2020, în Consiliu Local. Nu a câștigat, nici nu a pierdut

PSD la Câmpulung se menține ca în 2020, în Consiliu Local. Nu a câștigat, nici nu a pierdut. După...

Alte știri din aceeași categorie