21.3 C
Campulung Muscel
joi, 30 mai, 2024

Argeşenii îşi pot găsi un loc de muncă, în Danemarca

Alte Știri

Argeşenii în căutarea unui loc de muncă în străinătate se pot orienta şi spre ţările nordice. Danemarca este una dintre cele mai bogate ţări din Uniunea Europeană, iar angajatorii sunt adesea extrem de serioşi şi îi respectă pe angajaţi.

Muncitori la ferme (se poate aplica până la 6 martie 2015)

Compania RCC AGRO DK oferă locuri de muncă pentru femei, bărbaţi şi cupluri, în ferme zootehnice din Danemarca. Contractul este pe o perioadă de un an şi jumătate. Candidaţii trebuie să aibă între 18 şi 33 de ani şi să cunoască limba engleză sau germană la nivel conversaţional. Bărbaţii trebuie să aibă permis de conducere. Detalii despre angajator pot fi verificate pe site-ul rccagrodk.com, iar mai multe informaţii despre interviul de angajare pot fi găsite aici: http://www.bestjobs.ro/locuri-de-munca-locuri-de-munca-in-danemarca/685573/1?utm_campaign=2Parale&utm_medium=affiliate&utm_source=2Parale_ff14fa9fd&utm_content=Campaign.

Şofer de tir (perioada în care se face selecţia: 16 februarie – 12 aprilie 2015)

Cei care candidează pentru acest post trebuie să aibă permis de conducere categoria C+E şi atestate valabile, inclusiv ADR, precum şi experienţă în conducerea camioanelor de mare tonaj. Limba engleză sau orice albă limbă de circulaţie internaţională (franceză, germană) reprezintă un avantaj la angajare. Cei aleşi vor conduce cele mai noi şi mai moderne camioane, deţinute de renumita firmă de transport Kim Johansen Transport. Pe lângă salariu, şoferii au asigurare medicală şi plata orelor suplimentare de noapte. Se lucrează 8 săptămâni pe camion şi 3 săptămâni de concediu plătit. În timpul celor 8 săptămâni de lucru, şoferii îşi vor petrece timpul obligatoriu de odihnă în centrele speciale de odihnă ale firmei, din mai multe ţări din UE. Cazarea în aceste centre este gratuită, iar în majoritatea acestor centre există şi Internet WiFi. Detalii despre acest job puteţi găsi pe: http://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/angajam-soferi-de-tir/648416/sqi.

Muncitori în fabrici (plecări la sfârşitul lui februarie 2015)

Muncitorii trebuie să fie în formă fizică şi mentală bună şi să aibă o atitudine bună, să fie sociabili şi serioşi. Câştigul lunar este de 1.450 de euro, iar banii sunt plătiţi o dată la 2 săptămâni. Se lucrează 40 de ore pe săptămână, iar orele suplimentare sunt plătite. Perioada standard a contractului este de 3 luni, dar poate fi prelungită la 6 luni. Avantajul este că spaţiul de cazare este pus la dispoziţie de angajatorul danez, ca şi masa. Muncitorii trebuie să manipuleze mărfurile, să sorteze legume şi fructe şi să participe la operaţiunile de ambalare şi conservare a acestora. Găsiţi detalii despre job pe: http://www.bestjobs.ro/locuri-de-munca-muncitori-pentru-danemarca-fabrici/134458/5?utm_campaign=.

Medici în Danemarca, Suedia şi Norvegia (se poate aplica până la data de 27 februarie 2015)

Se caută medici specialişti în psihiatrie, gastroenterologie, pneumologie, radiologie, neurologie şi patologie. Candidaţii trebuie să trimită CV-ul, în engleză, la adresa info@medicarrera.com. Un model de CV poate fi solicitat prin email. Candidaţii au la dispoziţie şi un număr de telefon +34933.173.715. După primele 6 luni, se oferă contract de muncă permanent. Programul de lucru 8/17, iar gărzile sunt plătite separat. Angajatorul oferă asistenţă în găsirea unei locuinţe şi a unei şcoli sau grădiniţe, în cazul familiilor cu copii. Cei interesaţi găsesc mai multe informaţii aici: http://www.bestjobs.ro/locuri-de-munca-medici-pentru-suedia-norvegia-si-danemarca/684721/1?utm_campaign=2Parale&utm_medium=affiliate&utm_source=2Parale_ff14fa9fd&utm_content=Campaign.

Specialist în securitate IT (candidaţii pot aplica până pe 7 martie 2015)

Candidaţii trebuie să fie vorbitori de limba engleză şi să fie absolvenţi de Ştiinţa Calculatoarelor, Inginerie sau alte facultăţi care au legătură cu domeniul IT. De asemenea, cei care aplică trebuie să aibă celor puţin 3 ani experienţă în securitatea cibernetică şi să cunoască tooluri ca Nexpose, Metasploit sau Burp. Angajatorul Web Studio este o firmă de web design şi dezvoltare din Odense, Danemarca. Mai multe informaţii despre job găsiţi la acest link:http://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/it-security-specialist/652985/sqi.

Ultimele Știri

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal?

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal? Din 2018, încoace angajații...

Alte știri din aceeași categorie