Coliziune auto în fața primărie! A rămas fără picior!
Coliziune auto în fața primărie! A rămas fără picior!

Coliziune auto în fața primărie! A rămas fără picior!

Coliziune auto în fața primărie! Șoferul a rămas fără picior! În urmă cu puțin timp un accident rutier a avut loc pe DN 73 în fața primăriei Stâlpeni.

Un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară staționată iar în urma impactului persoana (aflată lângă autoutilitară) a rămas fără picior, după ce i-a fost amputat de fiarele contorsionate.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni sunt la fața locului pentru asigurarea locului faptei și primele măsuri, urmând ca cercetările sa fie efectuate de Polițiștii Serviciului Rutier Argeș.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că o femeie de 64 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, din direcția Pitești spre Câmpulung, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu o autoutilitară staționată, în dreptul căreia se găsea un pieton, bărbat de 41 de ani, din Miercurea Ciuc, judetul Harghita, care a suferit leziuni la membrele inferioare.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

About The Author

Related posts