-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

Complex de Servicii Sociale pe panta Gruiului

Alte Știri

Complex de Servicii Sociale pe panta Gruiului. De puțin timp a apărut un șantier în lucru. Pot fi văzute utilajele în zonă pe strada Revoluției, numărul 14,în municipiul Câmpulung, județul Argeș.

Beneficiarul investiției este Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș. Termenul de execuției al lucrărilor prevăzut în autorizație este de 14 luni. Ordinul de începere al construcției a fost în data de 11.10.2022 iar data de finalizare a construcției este de 11.12.2023.

Panta Gruiului. Complexul de Servicii Sociale se face cu bani europeni. Obiectul proiectului este de îmbunătățire a infrastructurii serviciilor sociale.

Valoarea totală a proiectului este de 5.235.693,08 lei, contribuția de la Uniunea Europeană este de 3.258.564,34 lei.

Complexul de Servicii Sociale cuprinde construirea unui centru de zi și a 2 case de tip unifamilial. Construirea complexului de servicii sociale se realizează pe terenul intravilan din Câmpulung Muscel, județul Argeș, cu următoarele caracteristici:

Panta Gruiului. Suprafață teren: 5683 mp; Suprafață construită existentă: 723 mp; Suprafață desfășurată existentă: 723 mp; Suprafață construită propusă: 675 mp; Centrul de zi are un regim de înălțime de P+1, ce va deservi persoanelor cazate în casele de tip familial (24 de copii) cât și persoanelor din zona respectivă ce au nevoie de tratament, terapie si consiliere (repartizarea spațiilor conform SF).

Contractul are ca obiect prestarea de servicii de proiectare (elaborare proiect tehnic, faza PTE și PAC), acordarea de asistență tehnică din partea proiectantului pe parcursul execuției lucrărilor, furnizarea și montajul de utilaje și echipamente, precum și execuția lucrărilor necesare construirii “Complexului de Servicii Sociale în Municipiul Câmpulung, județul Argeș” cod SMIS 130511, proiect contractat în cadrul POR 2014-2020.

 

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie