13.5 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Conduceau sub influența alcoolului…

Alte Știri

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto asupra riscurilor la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii rutieri au aplicat 101 sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 36.000 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 14 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare. 

Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș l-au depistat pe M.I., de 20 de ani, din comuna Coșești, care conducea un autoturism pe raza comunei Pietroșani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș l-au depistat pe R.O., de 32 de ani, din comuna Bascov, care conducea un autoturism pe DJ 731, pe raza comunei Sălătrucu, aflându-se sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost sancționat contraventional conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 1305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie