Conduceau sub influența băuturilor alcoolice!
Conduceau sub influența băuturilor alcoolice!

Conduceau sub influența băuturilor alcoolice!

În ziua de 18 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, l-au depistat, pe DN 73 comuna Micești, pe M.D. de 51de ani, din comuna Valea Mare Pravăț, în timp ce conducea o autoutilitară, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. In cauză a fost întocmit dosar penal conform art.336 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, l-au depistat pe DN73, pe raza comunei Valea Mare Pravăț, pe C.M.R., de 42 de ani, din comuna Văleni-Dâmbovița, județul Dâmbovița, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

În ziua de 20 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, l-au depistat pe strada Smeurei, din municipiul Pitești, pe A.V., de 35 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 336 din Codul Penal.

În data de 19 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș, au depistat-o pe O.D., de 35 de ani, turist din Rusia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Eroilor, din municipiul Curtea de Argeș, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Femeia a fost condusă la Spitalul Curtea de Argeș, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 336 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș, l-au depistat pe numitul L.M.C., de 36 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Valea Iașului, din localitate, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 337 din Codul Penal.

About The Author

Related posts