11.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 25 mai, 2024

CONITA HOROSCOPISTA: Profeţia unui anonim (1054 d.Hr.)

Alte Știri

Profeţia a fost scrisă de un anonim, aşadar de cineva care din smerenie nu a dorit să-şi facă cunoscut numele sau. Deja primele 8 semne ale profeţiei s-au împlinit cu multă exactitate, a mai rămas împlinirea restului de semne. Deci, descoperim în al 9-lea semn şi în continuarea biruinţei ortodoxe, lupta dintre ruşi şi turci şi măcelul genaral al turcilor. Neliniştea lumii, care urmează, este lesne de interpretat fiindcă războiul va fi descoperit în desfăşurare, iar după ocuparea Constantinopolului, după cum vedem şi din profeţiile precedente, descurajarea oamenilor se va generaliza şi aici se are în vedere, în mod evident, utilizarea armelor nucleare. Semnul 17 prezice biruinţa ruşilor contra statelor din Apus în lupta de la Constantinopol. Urmează alianţa celor 6 state din Apus contra ruşilor. Acest război va fi crunt, cu un măcel nemaivăzut, războiul va înceta prin intervenţie dumnezeiască. Papa urmează să fie destituit.

1. Un mare război european.

2. Înfrângerea Germaniei, distrugerea Rusiei şi Austriei.

3. Înfrângerea turcilor de către greci.

4. Întărirea turcilor peste popoarele occidentale şi înfrângerea grecilor de către Agar.

5. Măcelul popoarelor ortodoxe.

6. Mare nelinişte a popoarelor ortodoxe.

7. Invazia celor 6 armate străine în Marea Adriatică, cele care pregătesc iadul celor ce locuiesc pe pământ.

8. Un semn mare către agareni (turci).

9. Un nou război european.

10. Unirea popoarelor creştine contra Germaniei.

11. Înfrângerea Galilor de către Germania.

12. O revoluţie a inzilor şi ruperea lor de Anglia.

13. Anglia este limitată de Saxonia.

14. Înving popoarele ortodoxe şi distrugerea generală a agarenilor (turcilor) de către ortodocşi.

15. Neliniştea lumii.

16. Deznădejdie generală pe pământ.

17. Bătălia a şapte state în Constantinopol. Un măcel de trei zile şi trei nopţi. Biruinţă celui mai mare stat contra celor 6 state.

18.  Alierea celor 6 state contra celui de al şaptelea stat, trei zile şi trei nopţi de măcel.

19. Oprirea războiului de către un înger şi predarea oraşului grecilor.

20. Revenirea  latinilor (româno-catolicilor) la credinţă cea dreapta ortodoxă.

21. Prigonirea credinţei ortodoxe de la Răsărit până la Apus.

22. Frică şi spaima acestora provocată de barbari.

23. Destituirea Papei şi proclamarea unui patriarh peste toată Europa.

24. În 55 de ani sfârşitul necazurilor. Iar al şaptelea nu este necăjit, nu este exilat, revenind în braţele mamei celei iubitoare (Biserica). Aşa va fi şi aşa se va petrece. Amin. Eu sunt Alfa şi Omega. Începutul şi sfârşitul.

Semnele 10,11,12,13, vor constitui evenimente înlănţuie, după cum au şi început a se îndeplini, cu alierea Germaniei cu Bulgaria şi România în timpul celui de-al doilea război mondial, că semnul 11 s-a adeverit cu înfrângerea Franţei de către Germania în primăvară lui 1940 şi că semnele 12 şi 13 reprezintă pierderea coloniilor de către Anglia, fapt care s-a întâmplat, atunci ne aflăm în ajunul semnului 14, prin urmare în ajunul unui război mondial.

Urmărirea cu atenţie a împlinirii semnelor, care ne-au fost profeţite nu lasă loc de tăgăduire asupra confirmării şi celorlalte semne, care urmează, oricât de dureroase ar fi aceste  evenimente pentru omenire. Oare cele două războaie mondiale nu au concentrat cruzimi nemaivăzute de sărmana omenire? Oare omul nu-şi ,,va veni întru sine ca să se pocăiască şi să meargă pe calea lui Dumnezeu? Exact contrar se întâmplă. Rezistenţa morală a omului a slăbit continuu şi păcatul ia proporţii şi ameninţă ca să atragă încă şi pe cei aleşi.

 

 

 

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie