10.7 C
Campulung Muscel
miercuri, 29 mai, 2024

Concurs internațional de desen și pictură organizat de Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești

Alte Știri

Ești un tânăr pasionat de pictură sau desen? Nu ești încă major în cartea de identitate? Vrei ca lucrările tale să fie făcute publice atât în țară cât și în străinătate. Vrei să te afirmi ca un tânăr talentat peste hotare? Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești te provoacă să participi la concursul internațional de desen și pictură, ediția a V-a, având ca temă ,,Ocupații tradiționale din țara mea” ce se adresează tinerilor artişti având vârsta maximă de 19 ani.
Condiţii obligatorii impuse în cadrul concursului: vârsta maximă: 19 ani, până la finele anului 2015, texte de identificare, fiecare lucrare trebuie să aibă scris, pe spate, cu litere majuscule în una din limbile: română, engleză sau franceză, următoarele informaţii: nume de familie, prenume, sex, data nașterii, vârsta, naționalitatea, adresa poştală completă şi adresa de e-mail, titlul lucrării cu text de explicare a subiectului ilustrat în pictură (minimum două fraze), numele profesorului coordonator. Lucrările nu trebuie să aibă dimensiuni mai mici de 30/42 cm. Numărul admis de picturi care pot participa în această competiţie este nelimitat. Acestea nu trebuie să fie înrămate. Coletul trebuie să fie preplătit, timbrat adecvat şi trimis la următoarea destinaţie: MUZEUL GOLEŞTI, STR. BANUL RADU GOLESCU NR. 1, ORAŞ ŞTEFANEŞTI, JUD. ARGEŞ, COD: 117717, ROMÂNIA. CONCURSUL INTERNAŢIONAL DE PICTURĂ PENTRU COPII – GOLEŞTI. Lucrările nu se vor returna, drepturile de autor asupra picturilor/desenelor vor aparţine Muzeului Goleşti. Ultima zi de primire: 15 iunie 2015 (data poştei). Rezultatele vor fi anunţate până la 15 august 2015, câştigătorii fiind informaţi personal, prin poştă sau e-mail. Picturile vor fi jurizate de o comisie de specialişti (pictori, critici de artă, muzeografi, etc.)
Categorii de premii:
– Marele Premiu, categoria români;
– Marele Premiu, categoria străini;
– Premiile I, II, III (medalii de aur, argint şi bronz), câte unul pentru fiecare categorie de vârstă: până la 7 ani, de la 8-11 ani, de la 12-15 ani, de la 16-19 ani, precum şi menţiuni de onoare.
– Premiul special Medalia Muzeului Goleşti se acordă pentru fiecare categorie de vârstă.

 

Ultimele Știri

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc. Este vorba despre Festivalul Internațional...

Alte știri din aceeași categorie