16.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 18 mai, 2024

Consilierul local, Nicolae Dumitrescu cere ca interlopii Câmpulungului, să fie traşi la răspundere de autorităţi!

Alte Știri

După ce câteva firme au pus lacătul pe uşi, după ce consilierul local Nicolae Dumitrescu i-a tocat sistematic, pe patroni în şedinţele de consiliu local, alesul local s-a aplecat acum către interlopii oraşului, cerând ca aceştia să fie traşi la răspundere de primărie. Trimisul PSD-ului în Consiliul Local, Nicolae Dumitrescu este surprins, de numărul mare al romilor din oraş, lucru ce nu l-a afectat deloc în campaniile electorale, de până acum, dorind să se facă ordine printre aceşti interlopi, în sensul ca aceştia să îşi justifice maşinile pe care le deţin şi proprietăţile. 

,,Fac precizarea că nu sunt rasist sau xenofob, am stat de vorbă cu un reprezentant al romilor şi mi-a spus că în Câmpulung sunt 2.000 de ţigani, nu am nimic împotriva lor, unii s-au integrat, muncesc corect, fac afaceri, dar dacă aruncăm o privire doar patru sau cinci oameni de afaceri îşi pot justifica banii, dar la alţii sunt mari semne de întrebare, cumpără proprietăţi. Patru sute dintre ei fac parte dintr-un clan, gradul de infracţionalitate nu este alarmant, nu avem probe, există racolări de tinere de 14 ani, clanurile deţin zone importante de prostituţie, nimeni nu se implică în asta. Sunt membru la comisia de Ordine Publică Locală, vreau ca oamenii legii să nu abuzeze, aceşti indivizi trebuie să fie traşi la răspundere, nu îşi pot justifica banii, nici prin studii, nici prin nimic, pe ăştia nu-i întreabă nimeni nimic, primăria chiar nu face nimic în situaţia asta?”, a declarat public consilierul local, Nicolae Dumitrescu.  

Problemei sale, primarul Călin Andrei, i-a răspuns că primăria nu este îndreptăţită să facă ordine printre interlopii oraşului şi că singurele măsuri pe cale le poate lua instituţia este să amplaseze pe raza oraşului camere de supraveghere.

,,Deocamdată fenomenul de control al averilor, la instituţiilor statului s-a aplecat doar asupra demnitarilor, părerea mea că trebuie aplicat cu echilibru, nu este primăria instituţia cea care să se bage în astfel de verificări, în momentul de faţă există infracţionalitate la romi. S-a terminat procedura de achiziţii, pentru sistemul de supraveghere, va fi mărit numărul de camere, prin Câmpulung. Pe această cale rog unităţile de alimentaţie publică să îşi monteze sisteme exterioare de supraveghere, în acest fel dacă există distrugeri de mobilier urban, îi putem vedea pe cei care se fac vinovaţi, mai mult decât atât putem lua decizia aici în Consiliul Local să îi obligăm pe patronii de localuri publice să îşi monteze sisteme de supraveghere”, a declarat primarul Călin Andrei.

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie