11.7 C
Campulung Muscel
duminică, 26 mai, 2024

Primarul Tudor Pendiuc vrea să vândă flori olandezilor

Alte Știri

Primarul Tudor Pendiuc, în calitate de preşedinte al Asociaţiei Municipiilor din România, a reprezentat judeţul Argeş la conferinţa cu tema “Oportunităţi prin inovaţie”, organizată la Radisson Blu Hotel din Bucureşti, de Camera de Comerţ româno-olandeză, un eveniment în care au fost abordate teme actuale din prisma tehnologiilor, soluţiilor şi serviciilor relevante şi inovatoare. Consiliul Judeţean Argeş a fost reprezentant de preşedintele Florin Tecău, consilierul judeţean Marian Clipici şi de Aurelian Gheorghe, directorul proiectului „Managementul Deşeurilor Solide” din judeţul Argeş, unul dintre cele mai reuşite proiecte din România. După ce a demonstrat verbal olandezilor prezenţi la eveniment, că în judeţul Argeş nu pot fi puse în practică proiectele lor, primarul Tudor Pendiuc a ieşit la înaintare pentru a capta atenţia străinilor, cu florile din Piteşti. Pendiuc a propus înfiinţarea unei burse a florilor, de ce nu, chiar în reşedinţa de judeţ.

Simţim nevoia unei burse a florilor. Sunt primarul oraşului Piteşti, oraşul Lalelelor. A fost un proiect sprijinit de olandezi. Am făcut demersuri pentru a crea o bursă a florilor. Şi dacă nu la Piteşti, în altă localitate, dar să o avem. Am aflat că Olanda importă foarte multe flori din România“, a subliniat primarul.

Ministrul Comerţului Exterior şi Dezvoltării Cooperării Economice, Lilianne Ploumen, a deschis acest eveniment, menţionând că România şi Olanda ar trebui să facă parte dintr-un sistem de alianţe la nivel regional şi european pentru a găsi soluţii inovative la provocările globale.

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie