21.3 C
Campulung Muscel
marți, 25 iunie, 2024

CU UN ONORARIU DE 500 euro devii ,,mamă falsă”

Alte Știri

Familia Marilena şi Eugen Anuţa din localitatea Bughea de Jos au ajuns protagoniştii emisiunii ,,Schimb de mame”. Marilena în vârstă de 44 de ani s-a hotărât să plece la Medgidia în familia unui turc lăutar. Timp de câteva săptămâni echipa emisiunii a stat în casa familiei Anuţa pentru că în sânul lor a ajuns Alexandra a doua soţie a turcului care a avut responsabilitatea să se ocupe de copiii familiei din Bughea de Jos.

Bucureştenii prezenţi în Bughea de Jos au fost încântaţi de meleagurile comunei şi chiar s-au interesat să achiziţioneze câteo bucată de teren în zonă. Redactorii ziarului au luat legătura cu Mariana Anuţa care ne-a povestit cum echipa de filmare a luat legătura cu ea şi cum s-a simţit în casa turcului. ,,Ce să vă spun, echipa de filmare a luat legătura cu cei de la primărie, de la ei au intrat în posesia datelor mele de contract, cum eram cu casa în reabilitare am tot refuzat oferta din iulie până în septembrie, după care am acceptat. Am semnat un contract de 500 de euro impozabili şi echipa de filmare a venit mai înainte la mine acasă, după care am plecat la Medgidia în locul mamei de schimb, unde nu m-am înţeles prea grozav cu turcul. Am fost filmată 8 ore pe zi, m-am obişnuit cu camerele de filmare. Ce pot spune de mama de schimb care mi-a intrat în casă, chiar a fost răsfăţată de soţul meu, pentru că este un bărbat calm care preferă să plece decât să intre în conflicte. Copii mei sunt lipicioşi s-au ataşat de mama de schimb, noi am fost învăţaţi să fim o familie unită”.

Ultimele Știri

La Lerești au fost două zile de sărbătoare. Primarul Toader i-a bucurat pe locuitorii comunei!

La Lerești au fost două zile de sărbătoare. Primarul Toader i-a bucurat pe locuitorii comunei! Ministrul Muncii și Solidarității Sociale...

Alte știri din aceeași categorie