17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Cum au ajuns să cucerească șoferii Bulevardul Pardon. Luați cu pâine să nu vi se aplece!

Alte Știri

Cum au ajuns să cucerească șoferii Bulevardul Pardon. Luați cu pâine să nu vi se aplece! Este încălecat în fiecare zi, de roțile mașinilor cu tonaj mare. Dar ce le trece prin cap celor care nu respectă nicio regulă de circulație e șocant! Ca să nu mai comentați, o să vă arătăm traseului unui șofer care și-a încordat mușchii, astăzi în jurul prânzului pe Bulevardul Pardon.

CITEȘTE ȘI. Care este noul facelift al acestei case din Câmpulung Muscel. Cum s-a transformat din BIO, în elefănței și acum e uluitoare!

Acesta a venit pe lângă Biserica Catolică, că pe acolo se circulă non-stop deoarece indicatoarele de interzis sunt veșnic date la o parte. Șoferul cu numerele la mașină din județul Ialomița, a făcut tot ce i-a stat în puteri. A ajuns cu autoturismul în fața Bisericii Sfântul Nicolae și cum s-a blocat ce credeți că a făcut. S-a suit cu mașina pe trotuar și a coborât pe lângă Casa de Cultură Tudor Mușatescu.

Cum au ajuns să cucerească șoferii Bulevardul Pardon. Luați cu pâine să nu vi se aplece!

Tupeul unui șofer cu mașina din alt județ, astăzi în jurul prânzului pe Bulevardul Pardon.

Voi, câmpulungeni răutăcioși vă supărați că au fost montați stâlpișorii negri pe Bulevardul Pardon, la o distanță de 30 de centimetri. Iată ce fac aștia, pe care nesimțirea crește de la o zi la alta.

CITEȘTE ȘI. Un colos în arhitectura Argeșului, are o bijuterie de casă la Câmpulung Muscel. E de revistele vintage

Consilieri locali, ce păziți! Faceți un proiect de hotărâre și băgați polițiștii de la Biroul Rutier să îi ardă la sânge. Dormiți în scaune, au trecut aproape 3 ani și Bulevardul Pardon nu e gata. Când se va redeschide circulației este distrus total. Mai rău ca după bombardamente. Și așa suntem bătuți de soartă la Câmpulung Muscel!

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie