18 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Cum îți găsești talismanul norocos? Criterii de care să ții cont

Alte Știri

Talismanele norocoase sunt din ce în ce mai populare, acestea fiind bazate pe legende și povești care datează de sute de ani. Dacă și tu ești în căutarea talismanului tău norocos, vei găsi mai jos câteva criterii care te vor ajuta să îl identifici în funcție de zodie.

Este important ca talismanul să fie potrivit cu personalitatea ta, deoarece acesta poate influența direct energia și starea de spirit.

Taur

Taurul este considerată o zodie înțeleaptă și încăpățânată. Talismanul norocos pentru această zodie ar trebui să aibă minim un element din obsidian care este menit pentru atragerea bogăției și a norocului. Astfel, poți alege dintr-o gamă variată de talismane norocoase bazate atât pe obsidian, cât și turcoaz sau cuarț roz.  Amuletele care conțin aceste pietre semiprețioase te vor ajuta să scapi de stres și să găsești ușor răspuns pentru situațiile dificile. 

Gemeni 

Talismanele norocoase ale acestui semn zodiacal sunt bazate pe agat, acvamarin și smarald. Acestea pot avea puterea de a aduce iubire și echilibru în viața purtătorului lor și în relațiile interpersonale. Poți purta un pandantiv cu agat, care contribuie la puterea de iertare, la toleranță și generozitate. 

Rac

Semnul de apă se află sub influența directă a perlelor, aventurinului și pietrei lunii. Acestea sunt menite să îți stimuleze pozitivitatea, prosperitatea și seninătatea. Racii pot fi influențați, spre exemplu, dacă poartă o brățară cu 6 pietre norocoase montate în pătrat cu aventurin. Aceasta va contribui în dragoste, lipsa grijilor și a fricilor, dar și la menținerea fericirii căsătoriilor.

Leu

Leul este influențat de piatra semiprețioasă onix care are puterea de a reface resursele energetice și de a spori starea de siguranță și încredere în sine. Alege să porți un pandantiv set cu lănțișor onix, piatră cu rol protector împotriva energiilor negative. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie